Γερμανού: Εξπέρ στις κωλοτούμπες! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:08
8/10/2014

Γερμανού: Εξπέρ στις κωλοτούμπες!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγες μέρες, η Ναταλία Γερμανού είχε σχολιάσει για το κόψιμο της εκπομπής της «Η Γερμανού ξανάρχεται» ότι επιτέλους η νέα εκπομπή που θα κάνει θα έχει τη δική της σφραγίδα και η ίδια θα περνά καλά

 Έλα, όμως, που το σχόλιο αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να τα ‘χώσει» στην παρουσιάστρια. Τώρα εκείνη, απαντά στο χώσιμο του Λιάγκα και δηλώνει ευθαρσώς και δημοσίως ότι κάνει... κωλοτούμπα και τα παίρνει ΟΛΑ πίσω!

 

 «Όχι, όχι να το διορθώσουμε αυτό γιατί στεναχώρησα τον Γιώργο. Πάλι πίκρες έδωσα στον Γιώργο. Δεν έκρυβε καμία μομφή η φράση που είπα και αν βγήκε η λέξη επιτέλους, που δεν την θυμάμαι εγώ να την είπα, τη λέξη «επιτέλους». Ήταν λάθος μου, κάνω κωλοτούμπα και την παίρνω πίσω! Όταν λέμε θέλω να κάνω μία εκπομπή, που να περνάω καλά, που να την ευχαριστιέμαι και να είμαι κάπου με ανθρώπους που με συμπαθούν και συμπαθώ αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ίσχυε πέρυσι ή δεν ίσχυε πρόπερσι ή δεν ίσχυε στον Alpha. Πάντα Ναταλία είμαι» είπε.

 

Και πρόσθεσε: «Ο ΑΝΤ1 έχει πολλούς παρουσιαστές και δεν χωρούσαμε όλοι στο πρόγραμμα. Δεν μπορούμε να χωρέσουμε όλοι, πιθανόν να χωρέσω κάποια άλλη δεδομένη στιγμή»!

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ