Γαϊτάνος: εξηγεί την άποψή του για την ομοφυλοφιλία | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:04
18/6/2015

Γαϊτάνος: εξηγεί την άποψή του για την ομοφυλοφιλία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στην εκπομπή Καρντάσιαν ήταν χθες βράδυ, ο τραγουδιστής Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος μίλησε για όλα. 

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ομοφυλοφιλίας και στην στάση που έχει η εκκλησία απέναντι σε αυτήν, θεωρώντας της θανάσιμο αμάρτημα, ο τραογυδιστής παραδέχτηκε: 

«Δε νομίζω ότι θεωρεί κανείς την ομοφυλοφιλία θανάσιμο αμάρτημα. Οι ομοφυλόφιλοι δεν θα έπρεπε να γίνονται κληρικοί. Η ομοφυλοφιλία είναι αμάρτημα με την έννοια ότι καταγίνεται κανείς με κάτι γήινο».

 

Αναφερόμενος στην πρόσφατη οδηγία της χριστιανικής εκκλησίας που τόνιζε πως οι πιστοί πρέπει να αποφεύγουν τη yoga, ο Γαΐτάνος ανέφερε:

«Δε θα έκανα yoga, θα είχα πλάνη αν το έκανα αυτό. Εγώ θεωρώ ότι αυτό το πράγμα είναι μία βλακεία. Όσους ήξερα και έκαναν yoga ήταν άνθρωποι ανακατεμένοι εσωτερικά. Κι αυτό είναι χαρακτηριστικό ότι ο άνθρωπος ψάχνεται, ψάχνει να βρει κάπου να πατήσει».


 

 


Τέλος, σε βίντεο που παίχτηκε στην εκπομπή, απόσπασμα από το Your Face sounds Familiar, στο οποίο ο Κώστας Δόξας είχε μεταμφιεστεί σε Πέτρο Γαϊτάνο, ο τελευταίος έδειξε την φανερή του ενόχληση και ανέφερε:


«Γρηγόρη, συγγνώμη που στο λέω, αλλά έχουμε να πούμε πιο σπουδαία πράγματα τώρα. Πολύ ωραίο είναι και ωραία φωνή έχει το παιδί. Έχουμε να πούμε πιο σπουδαία πράγματα, μην ασχολούμαστε με αυτά. Πολύ με τιμά αυτό το πράγμα, το ότι με θυμήθηκαν οι άνθρωποι, κάνανε την μίμηση.

Πολύ όμορφο ήταν και αισθάνομαι ότι με τιμά, αλλά είναι άχρηστο. Γιατί τώρα να ασχοληθούμε με αυτό; Εγώ ήρθα εδώ για να πω πέντε πράγματα να επωφεληθεί ο κόσμος που δεν τα ακούτε από άλλους».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ