Φουρθιώτης: Η αποκάλυψη για την Τζούλια και το πορνό | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:06
6/11/2014

Φουρθιώτης: Η αποκάλυψη για την Τζούλια και το πορνό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν την Τετάρτη (5/11) ο Μένιος Φουρθιώτης και μίλησε για όλα. Μεταξύ αυτών μίλησε και για την Τζούλια Αλεξανδράτου και τη συνεργασία τους, ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο πίσω από την ταινία πορνό που γύρισε!

«Αυτή η συνεργασία προέκυψε εδώ, στον ΑΝΤ1. Όταν δούλευα στην Τατιάνα και εκείνη έκανε τα καλλιστεία, εγώ σαν δημοσιογράφος κάλυπτα το backstage για την εκπομπή. Εκεί γνώρισα την Τζούλια. Μετά από ένα διάστημα, η Τατιάνα άλλαξε εκπομπή, έκανε το πιο κοινωνικό, εγώ πήγα στην εκπομπή της Ντέσσυς Κουβελογιάννη, σταμάτησε και αυτή και μετά είχα κρατήσει επαφές με τους ανθρώπους που είχα γνωρίσει. Με την Τζούλια γίναμε φίλοι. Η Τζούλια είχε μάνατζερ, όπως θυμόμαστε όλοι, τον Ηλία Ψινάκη. Κάποια στιγμή σταμάτησε να συνεργάζεται μαζί του και ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε στα θέματα των εμφανίσεών της σε όλη την Ελλάδα» αποκάλυψε για τη γνωριμία τους.

 

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πίσω από την ταινία πορνό που γύρισε η Τζούλια κι εκείνος εκτελούσε χρέη μάνατζερ της. 

 

 «Με την Τζούλια συνεργαστήκαμε από το 2009 μέχρι το 2012. Από την ιστορία βγήκαν αρκετά λεφτά, αλλά τα περισσότερα ήταν της Τζούλιας. Φυσικά αμειβόμουν, αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο το πήρε εκείνη. Εγώ συμπληρωματικά μπήκα στην υπόθεση. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, τα πράγματα που είπα τότε δεν θα τα έλεγα. Ήμουν 24 ετών! Η απόφαση για να κάνει την ταινία η Τζούλια ήταν μια απόφαση που είχε πάρει η ίδια. Η απόφαση είχε παρθεί από την ίδια, όταν είχε τσακωθεί με τον τότε σύντροφό της (σ.σ. τον Χρήστο Ψωμόπουλο) γιατί προηγουμένως είχε δηλώσει η ίδια στα media ότι είχαν κάνει μια αντίστοιχη ταινία μαζί. Τότε, μες στο άγχος επειδή τσακώθηκαν ότι εκείνος θα βγάλει στη δημοσιότητα εκείνη την ταινία, το έκανε μόνη της! Είχε κλείσει μόνη της τη συμφωνία και εμένα μου ζήτησε να τακτοποιήσω τη συμφωνία της διαδικαστικά. Δεν μπορούσα να συμβουλέψω εγώ έναν συνομήλικο άνθρωπο, γιατί όσο μυαλό είχα εγώ τότε, άλλο τόσο είχε και εκείνη. Είτε το έκανε από τη δική της πλευρά, είτε ο τότε σύντροφός της, κάποιος θα έβγαζε λεφτά από αυτή την ταινία. Η Τζούλια πληρώθηκε αρκετά καλά για εκείνη την ταινία. Κάποια στιγμή, όταν τα πράγματα σταματούν να έχουν εξέλιξη και μέλλον, βάζεις μια τελεία και συνεχίζεις τη ζωή σου. Η συγκεκριμένη διαδρομή που διάλεξε είχε ένα τέλος. Καλώς ή κακώς, εκείνη το ξέρει. Έπρεπε να διαλέξω αν θα μείνω εκεί ή θα έπρεπε να πάρω μια απόφαση να παλέψω και να ξεκινήσω από την αρχή. Και αυτό έκανα. Εκεί σταματήσαν και οι δρόμοι μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ