Φωτογραφία - σοκ: Η Ελεονώρα κάνει χρήση ναρκωτικών! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:45
31/10/2014

Φωτογραφία - σοκ: Η Ελεονώρα κάνει χρήση ναρκωτικών!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει χρήση ναρκωτικών!!! 

Η φωτογραφία αυτή είναι πέρα για πέρα αληθινή, κάτι που επιβεβαιώνεται από την ίδια την παρουσιάστρια, αλλά εξηγεί όμως ότι πρόκειται για τις ανάγκες της νέας της εκπομπής! Όπως μάς είχε ενημερώσει η ίδια σε συνέντευξη της, αλλά και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Θέμης Μάλλης στο #HASHTAGH, που θα κάνει πρεμιέρα την ερχομένη εβδομάδα, η Ελενώρα θα κάνει ακόμη και ναρκωτικά!

 «Ναι, δοκίμασα ναρκωτικά στα 35 μου, στο πλαίσιο της βιωματικής έρευνας», παραδέχεται, εξηγώντας στο αφιέρωμα που προβλήθηκε για την εκπομπή, ότι στην Ολλανδία η ελεγχόμενη χρήση ουσιών επιτρέπεται σε συγκεκριμένους χώρους, μειώνοντας ραγδαία τον αριθμό των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους από τα ναρκωτικά.

Και για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, η Μελέτη καταδικάζει τη χρήση ουσιών και αναμένεται να το κάνει και μέσα από την εκπομπή, όπου και πάλι θα εξηγήσει ότι δοκιμάζει ναρκωτικά στα πλαίσια της βιωματικής έρευνας και μόνο. Ωστόσο, αν η επίμαχη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τα Parapolitika προκάλεσε σάλο, φαντάσου τι έχει να γίνει στην πρεμιέρα της εκπομπής, την ερχόμενη Τρίτη (4/11)

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ