Φωτεινή Τράκα: Η νικήτρια του My Style Rocks 2 σέρνει στα δικαστήρια ΣΚΑΙ και Acun Media! [Βίντεο] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:04
28/1/2020

Φωτεινή Τράκα: Η νικήτρια του My Style Rocks 2 σέρνει στα δικαστήρια ΣΚΑΙ και Acun Media! [Βίντεο]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η περσινή νικήτρια του My Style Rocks Φωτεινή Τράκα. 

Η εντυπωσιακή κυρία έκανε σημαντικές αποκαλύψεις καθώς παραδέχτηκε πως μπορεί να κέρδισε το show όμως δεν έχει πάρει ακόμη το έπαθλο. Όπως είπε έχει κινηθεί νομικά εναντίον της Acun Media και του ΣΚΑΪ και όπως όλα δείχνουν η συνέχει θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. 

 «Η αλήθεια είναι ότι το θέμα το έχω κινήσει νομικά και αν είναι να κάνω δήλωση πάνω σε αυτό θα κάνω μόνο με το δικηγόρο μου. Μπήκα σε αυτό το πράγμα με ένα σκοπό, ήξερα ότι έχω τις δυνατότητες και τις δυνάμεις να πετύχω το στόχο. Δεν είναι μόνο η Acun σε αυτό το κομμάτι εμπλέκονται και άλλοι φορείς, όπως ο ΣΚΑΙ», δήλωσε η νικήτρια του περσινού κύκλου. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπήρχε το εβδομαδιαίο budget και κάποιες νίκες, δηλαδή όποια κέρδιζε όλη την εβδομάδα κέρδιζε και ένα παραπάνω ποσό. Όλα αυτά τα λεφτά πηγαίνανε ξεκάθαρα για τις ανάγκες του show. Δεν είναι κάτι που μου έχει αφήσει ευχάριστη ανάμνηση, ενώ θα μπορούσε να είχα πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση από αυτό».

Δείτε το βίντεο: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ