Φάρμα: Ιδού ο επιστάτης και ο βετεράνος του παιχνιδιού | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:46
16/11/2021

Φάρμα: Ιδού ο επιστάτης και ο βετεράνος του παιχνιδιού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον Δεκέμβριο αναμένεται η πρεμιέρα του φετινού κύκλου του παιχνιδιού διαβίωσης του ΑΝΤ1 με τον Σάκη Τανιμανίδη και πάλι στην παρουσίαση και 18 νέους παίκτες, οι οποίοι παρουσιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα. 

Στο πλευρό τους θα έχουν τον… νέο Μιχάλη Ιατρόπουλο σε ρόλο-έκπληξη, αλλά και τον… παλιό Βασίλη Φιλίππου στον γνώριμο ρόλο του Επιστάτη, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ - Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ

Ο ρόλος του Βασίλη Φιλίππου, του Επιστάτη, είναι να επιβλέπει, να επιθεωρεί και να ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής στη «Φάρμα».

Ο Επιστάτης θα αναθέτει την Εβδομαδιαία Αποστολή και θα δίνει λεπτομερείς οδηγίες στον νέο Αρχηγό για την εκτέλεσή της.

Παράλληλα, θα ελέγχει αν η καθημερινή φροντίδα των ζώων και των καλλιέργειών γίνεται σωστά από τους παίκτες, ώστε να έχουν παραγωγή και επάρκεια αγαθών για τη διατροφή τους.

Ο επιστάτης, στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα ελέγχει την έκβαση της αποστολής και ανάλογα επιβραβεύει  ή τιμωρεί τους παίκτες.

 

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

Η είσοδος του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη «Φάρμα» θα σηματοδοτεί την αρχή κάθε νέας εβδομάδας. Κρατώντας στα χέρια του το γράμμα του μονομάχου που έχασε και αποχώρησε, θα είναι αυτός που ανακοινώνει το όνομα του νέου Αρχηγού. Πρόκειται για μία πολύ καθοριστική στιγμή για τη «Φάρμα», μιας και ο Αρχηγός συγκεντρώνει όλες τις ευθύνες, παίρνει όλες τις αποφάσεις και ουσιαστικά καθορίζει τη ζωή της ομάδας.

Ο Μιχάλης ως «βετεράνος» του παιχνιδιού, θα μοιραστεί με τους νέους παίκτες όλες τις γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησε από την περσινή επιτυχημένη συμμετοχή του.

 

Φάρμα: Αυτοί είναι οι 18 παίκτες για φέτος - Ιδού πώς παρουσιάζουν οι ίδιοι τον εαυτό τους [photos]

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ