Φαίη Σκορδά & Γιώργος Λιάγκας: Σκέτη φωτιά η πρώτη τηλεοπτική συνάντησή τους πριν από 9 χρόνια [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:38
5/11/2016

Φαίη Σκορδά & Γιώργος Λιάγκας: Σκέτη "φωτιά" η πρώτη τηλεοπτική συνάντησή τους πριν από 9 χρόνια [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η είδηση για το διαζύγιο του διάσημου τηλεοπτικού ζεύγους ακόμη είναι πολύ νωπή και με την αφορμή, γυρίσαμε τον χρόνο πίσω, στην πρώτη τους γνωριμία, η οποία είχε, πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Με αφορμή τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, η Μαρία Σταματέρη είχε επιλέξει να καλέσει στην εκπομπή της, Gala τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, οι οποίοι μόνο που δε "σφάχτηκαν" στο πλατώ. "Φωτιά" οι ατάκες διαδέχονταν η μία την άλλη και η οικοδέσποινα έπαιζε τον ρόλο διαιτητή. 

Ενδεχομένως η επιλογή των προσώπων να μην ήταν τυχαία και κάτι να είχε ήδη ξεκινήσει μεταξύ τους όμως η ιστορία έδειξε ότι όντως ο έρωτας του ζεύγους ξεκίνησε μετά από αυτή την εμφάνιση που είναι γεμάτη σπίθες!!!! 

Ιδού:

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ