Εζέλ: θα σκοτώσει ο Τεφό τον Αλί; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:32
4/7/2011

Εζέλ: θα σκοτώσει ο Τεφό τον Αλί;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Καμίλ τραυματίζεται. Καλεί τον Εζέλ, αλλά δεν μπορεί να του μιλήσει, Ο Τεφό και η Σεμπνέμ φτάνουν γρήγορα στο μέρος που βρίσκεται ο Καμίλ. Ο Σερντάρ βγάζει όπλο ενάντια στον Τζεγκίζ, ο οποίος τρομοκρατείται και ζητάει τη βοήθεια του Αλί.

 

Ο Καμίλ τραυματίζεται. Καλεί τον Εζέλ, αλλά δεν μπορεί να του μιλήσει, Ο Τεφό και η Σεμπνέμ φτάνουν γρήγορα στο μέρος που βρίσκεται ο Καμίλ. Ο Σερντάρ βγάζει όπλο ενάντια στον Τζεγκίζ, ο οποίος τρομοκρατείται και ζητάει τη βοήθεια του Αλί. Στο μεταξύ ο Εζέλ και ο Τεφό μεταφέρουν τον Καμίλ στο χειρουργείο. Ο Εζέλ ανησυχεί για εκείνον και ρίχνει τις ευθύνες στον εαυτό του. Ο Ραμίζ ζητά από τον Εζέλ να αποφασίσει τι θα κάνει με τον Αλί, ενώ ο Τεφό τούς παρακολουθεί. Ο Ραμίζ δίνει εντολή στον Τεφό να τον σκοτώσει.


Την επόμενη μέρα, ο Εζέλ ζητάει από τον Ραμίζ να ξεκινήσει την επιχείρηση. Στο μεταξύ ο Τεφό θυμάται τις παλιές μέρες και μεταφερόμαστε στο παρελθόν. Η Σεμπνέμ και ο Καμίλ προειδοποιούν τον Εζέλ για τον Τεφό, αλλά εκείνον δεν τον νοιάζει. Ο Τεφό ζητά από τον Εζέλ να τον εμπιστευτεί. Ο Εζέλ κρατάει στο χέρι του ένα φάκελο και πρόκειται να επιλέξει κάποιους άντρες από εκεί. Επιλέγει τον Τεφό.

Επιστρέφοντας στο παρόν, βρίσκουμε τον Εζέλ εξοργισμένο με τον Αλί, στην καφετέρια που σύχναζε παλιά. Εκεί τον βρίσκει η Εϊσάν κι εκείνος της ομολογεί ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Στο μεταξύ η Μπαχάρ βρίσκει τον πατέρα της, Σερντάρ, στο σπίτι. Για να τον διώξει, του λέει ότι έχει εραστή τον Εζέλ. Ο Σερντάρ εκπλήσσεται και λέει στον Τζεγκίζ ότι έχει βρει ένα καινούργιο θύμα… Όταν η Εϊσάν επιστρέφει στο σπίτι, ο Τζεγκίζ την κατηγορεί ότι έχει παράνομη σχέση και της ζητάει να φύγει, αλλά δεν της επιτρέπει να πάρει τον Τζαν.


Ο Εζέλ καλεί τον Ραμίζ και του ζητάει να αναβάλει την επιχείρηση. Ο Ραμίζ τού λέει ότι είναι πολύ αργά. Θα μπορέσει ο Τεφό να σκοτώσει τον Αλί;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ