Εζέλ: Η συνάντηση Κενάν - Σελμά! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:25
24/8/2011

Εζέλ: Η συνάντηση Κενάν - Σελμά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Γιουσούφ και ο Τζεγκίζ μιλούν σ’ έναν παλιό φίλο του Ραμίζ με το όνομα Νεσίπ και προσπαθούν να τον πείσουν να συμφωνήσει με τον Αλί κι όχι με τον Εζέλ. Πράγματι, όταν ο Νεσίπ προσπαθεί να συμπεριλάβει

 

Ο Γιουσούφ και ο Τζεγκίζ μιλούν σ’ έναν παλιό φίλο του Ραμίζ με το όνομα Νεσίπ και προσπαθούν να τον πείσουν να συμφωνήσει με τον Αλί κι όχι με τον Εζέλ.
Πράγματι, όταν ο Νεσίπ προσπαθεί να συμπεριλάβει τον Αλί στη διαχείριση, ο Εζέλ αισθάνεται άβολα και αρχίζει να καβγαδίζει με τον Αλί.


Ο Κενάν ανησυχεί μήπως η Εσάν μάθει την αλήθεια για εκείνον. Ο Ραμίζ ζητά κάτι από τον Αλί αφήνοντας απ’ έξω τον Εζέλ. Ο Εζέλ θεωρεί ότι ο Ραμίζ τους χρησιμοποιεί, για να κερδίσει πίσω τη δύναμή του. Ο Κενάν και η Σελμά συναντιούνται και μιλούν για το παρελθόν.

Ο Τζεγκίζ ψάχνει παντού για την Εσάν και ζητάει από τον Τεμούζ να τη βρει γιατί φοβάται ότι θ’ αυτοκτονήσει. Ο Κενάν βρίσκει την Εσάν και της μιλάει για τους ανθρώπους που σκότωσε. Η Εσάν ανακαλύπτει ότι ο Κενάν είναι ο δολοφόνος της αδελφής της.

Εκείνος παραδέχεται τα πάντα για να τη σταματήσει, επειδή είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο Γιουσούφ και ο Νεσίπ αποφασίζουν να βγάλουν από τη μέση τον Εζέλ σύντομα. Η Εσάν στέλνει στον Εζέλ μήνυμα ότι μπορούν να συνεργαστούν, για να καταστρέψουν τον Γιουσούφ…

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ