Εζελ: Η Σεμπνεμ ειναι ο προδοτης | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:50
19/8/2011

Εζελ: Η Σεμπνεμ ειναι ο προδοτης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Τεφό απογοητεύεται. Δεν θέλει να πιστέψει ότι η Σεμπνέμ τους πρόδωσε. Για να βεβαιωθούν, της στήνουν μια παγίδα και πράγματι, τη βλέπουν να δίνει στον Τζεγκίζ πληροφορίες. Όταν ο Τεφό πηγαίνει στο διαμέρισμα της Σεμπνέμ, τη βρίσκει να μαζεύει τα πράγματά της.

Ο Τεφό απογοητεύεται. Δεν θέλει να πιστέψει ότι η Σεμπνέμ τους πρόδωσε.

Για να βεβαιωθούν, της στήνουν μια παγίδα και πράγματι, τη βλέπουν να δίνει στον Τζεγκίζ πληροφορίες. Όταν ο Τεφό πηγαίνει στο διαμέρισμα της Σεμπνέμ, τη βρίσκει να μαζεύει τα πράγματά της. Η Σεμπνέμ ισχυρίζεται ότι είναι αθώα.


Ο Γιουσούφ Εγκίρ και ο Τζεγκίζ ενοχλούνται επειδή η Σεμπνέμ τους έχει δώσει λάθος πληροφορίες τρεις φορές και ζητούν από τον Τεμούζ να τη σκοτώσει. Ο Τεφό προσπαθεί να την προστατέψει και η Σεμπνέμ καταφέρνει να ξεφύγει.

Ο Αλί μαθαίνει ότι ο Τζεγκίζ του έστησε παγίδα. Ο Τεφό ανακαλύπτει ότι η Σεμπνέμ είναι εθισμένη στα ναρκωτικά και δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο Τζεγκίζ κάνει σχέδια, για να καταστρέψει τον Κενάν και τον Γιουσούφ. Ο Σερντάρ, που μισεί τον Κενάν, αποφασίζει να βοηθήσει τον Τζεγκίζ.

Η Σεμπνέμ τηλεφωνεί στον Τεφό και του ζητάει να τη συγχωρέσει. Του εξηγεί ότι έχασε τον έλεγχο μετά τον θάνατο του Καμίλ και ο Τεμούζ της κατέστρεψε τη ζωή. Ο Τεφό μπερδεύεται, δεν μπορεί να σκοτώσει τη Σεμπνέμ και την αφήνει να φύγει…


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ