«Ευτύχησαν» οι τηλεθεατές: Η Κατερίνα Καινούργιου στην κορυφή της τηλεθέασης | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:13
11/10/2019

«Ευτύχησαν» οι τηλεθεατές: Η Κατερίνα Καινούργιου στην κορυφή της τηλεθέασης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

​Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της.

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου κατέγραψε μέσο όρο 23,8% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, διατηρώντας μέσο όρο πάνω από 30% μεταξύ 11.00-11.45. Το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε για ακόμα μία φορά την υψηλότερη τηλεθέαση στη ζώνη μετάδοσης του, με διαφορά 4,7 μονάδες στο δυναμικό κοινό από το δεύτερο κανάλι.

Από την πρεμιέρα της στις 9 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία, με την εκπομπή της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου να καταγράφει τον υψηλότερο μέσο όρο από την έναρξη της προβολής την περσινή τηλεοπτική χρονιά.

Δείτε ακόμη: Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Κότσιρας: Το μήνυμά του για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

Ο μέσος όρος τηλεθέασης της εκπομπή Ευτυχείτε στο δυναμικό κοινό για την περίοδο 1-10 Οκτωβρίου στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών είναι 19,8%, με την εκπομπή να τερματίζει πρώτη στη ζώνη μετάδοσης της το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Ο μέσος όρος τηλεθέασης είναι ακόμα μεγαλύτερος στο γυναικείο κοινό, με το Ευτυχείτε να σημειώνει ποσοστό 21% τόσο στις γυναίκες 18-54 όσο και στις γυναίκες 25-54.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της, παρουσιάζοντας το πιο πλούσιο πρωινό της ελληνικής τηλεόρασης με θέματα σχέσεων, θέματα της show biz, μαγειρική, αστρολογία, μόδα και αποκλειστικά ρεπορτάζ γίνεται η αγαπημένη πρωινή συνήθεια των τηλεθεατών.

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ