Έρχεται ο 4ος κύκλος του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:15
5/6/2014

Έρχεται ο 4ος κύκλος του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» που καθήλωσε τους τηλεθεατές με τις εντυπωσιακές πολεμικές σκηνές, τα φανταχτερά κοστούμια, τη μαγευτική σκηνοθεσία και τη ξεχωριστή πλοκή της...επιστρέφει στον ΑΝΤ1! 

«ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ» Ο 4ος  ΚΥΚΛΟΣ ΣΕ Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10/06/14 ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 22:15
 
 
Η σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση της Τουρκίας τον Ιανουάριο του 2011, κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό της γειτονικής μας χώρας. Ταυτόχρονα, αναδείχτηκε ως μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές, καθώς απέσπασε σπουδαίες διακρίσεις, όπως: 4 Βραβεία «Antalya Television», τα αντίστοιχα δηλαδή Emmy Awards, συμπεριλαμβανομένου και του «Best Drama 2011». 
 
Στο ρόλο του Σουλεϊμάν, ο αγαπητός και ιδιαίτερα δημοφιλής στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, Halit Ergenc θα κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις, ενώ σε αυτήν τη σεζόν το ρόλο της Χουρρέμ υποδύεται η Vahide Percin.
 
Και στον 4ο κύκλο οι εξελίξεις συγκλονίζουν! «Σκοτεινά» γεγονότα καθορίζουν το μέλλον της δυναστείας, καθώς η μάχη για τη διαδοχή του θρόνου κορυφώνεται. Ποιος από τους γιους του Σουλεϊμάν θα επικρατήσει και ποιος θα είναι ο μεγάλος χαμένος; Θα καταφέρει η Χουρρέμ να διατηρήσει και να ενισχύσει την εξουσία της;
 
Όλες οι απαντήσεις από την Τρίτη 10 Ιουνίου, καθημερινά στις 22:15 στον ΑΝΤ1!
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ