ΕΡΤ: Η απάντηση των παρουσιαστών για το ρεζιλίκι on camera | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:50
20/4/2018

ΕΡΤ: Η απάντηση των παρουσιαστών για το ρεζιλίκι on camera

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το ιδιαίτερα άβολο περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης πρόσφατα κάνει ακόμη τον γύρο του διαδυκτίου, φέρνοντας τους πρωταγωνιστές της στο προσκήνιο, αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους τον καθένα.

Ο λόγος για τους δημοσιογράφους, Αντώνη Αλαφογιώργο, παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων και την Έλενα Μπουζαλά παρουσιάστρια των αθλητικών. 

Θυμίζουμε ότι ότι μετά την αποφώνηση που έκανε ο παρουσιαστής και αφού έπεσαν οι τίτλοι τέλους του δελτίου, ακούγεται να  λέει στην αθλητικογράφο σε έντονο ύφος: «Έλα, έφυγες! Τι θα κάνεις; Θα μας πάρεις τη θέση»;

Για περισσότερες λεπτομέρειες και το βίντεο που περιστατικού κάνε κλικ στον σύνδεσμο.

Σήμερα λοιπόν, ήρθε η απάντησή τους, κοινή, αλλά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της αθλητικογράφου στο Instagram. Χωρίς πολλά λόγια και εξηγήσεις, η απάντηση είναι καθαρά χιουμοριστική και βάζει, αν μη τι άλλο, τέλος στην όποια συζήτηση.

Στη φωτογραφία που βλέπετε επάνω και κάτω, λοιπόν, φαίνεται η Έλενα Μπουζαλά να στέκεται όλο καμάρι στη θέση του παρουσιαστή και εκείνος να τη χτυπά στην πλάτη φιλικα. "Τα κατάφερα" η λακωνική λεζάντα, τα λέει όλα.

Τα κατάφερα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ebouz (@ebouz) στις

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ