Επιτέλους λύθηκε το μυστήριο... Τι θα κάνει η Βανδή στην TV | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:08
4/12/2015

Επιτέλους λύθηκε το μυστήριο... Τι θα κάνει η Βανδή στην TV

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλά σενάρια έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της Δέσποινας Βανδή αφού το όνομά της παίζει για τρία υποψήφια μουσικά talent σόου «X-Factor», «Rising Star» και «Super idol» που λέγεται ότι ετοιμάζουν διάφοροι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Σε συνέντευξή της στο Down Town η αγαπημένη τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως:

«Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις γενικότερα, αλλά δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Αν γινόταν Voice 3 και με ήθελαν, θα σου έλεγα ότι θα το κάνω. Τώρα όμως έχω πολύ έντονους προβληματισμούς αν είμαι έτοιμη να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Δεν ξέρω αν θα έκανα ξανά την κριτική επιτροπή σε άλλο μουσικό παιχνίδι.»

 

Όσον αφορά δε το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το X-Factor στο ΣΚΑΪ, η απάντησή της είναι ξεκάθαρη:

«Δεν θα κάνω τίποτα φέτος. Έφτασα σε ένα σημείο που προβληματίστηκα πάρα πολύ. Γλυκάθηκα πάρα πολύ με την τηλεόραση, γιατί δημιουργούσε όλο αυτό ανάμεσα σε εμένα και τον κόσμο που το είχαμε χάσει. Μου έδωσε αυτή την αίσθηση ότι από την Βανδή έγινα η Δέσποινα. Προβληματίστηκα πάρα πολύ με τον γεγονός ότι μπορώ να κάνω πράγματα στην τηλεόραση αλλά δεν είναι αυτός σκοπός μου. Θα κάνω πάλι κάτι στην τηλεόραση όταν θα έχω ένα ωραίο concept.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ