Επιστροφή στο χωριό κάθε Κυριακή στον Άλφα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:10
3/9/2014

"Επιστροφή στο χωριό" κάθε Κυριακή στον Άλφα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από πόσα χωριά λέτε ότι θα γίνουμε φέτος; «Από χίλια» απαντούν οι δημιουργοί της εκπομπής «Επιστροφή στο χωριό» που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Και με το δίκιο τους καθώς τόσα χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα -εννέα για την ακρίβεια-, με τις κάμερες της εκπομπής «Κυριακή στο χωριό» της ΕΤ3 γύριζαν κάμπους και ραχούλες κι έπιαναν κουβέντα με τους παππούδες και τους εγγονούς, στις πλατείες των χωριών όλης της Ελλάδας.

 

Η εκπομπή έλιωσε τα… παπούτσια της, ανταμείφθηκε όμως από τους τηλεθεατές που την ακολούθησαν στα ταξίδια της.


«Επιστροφή στο χωριό» από τη συχνότητα του Alpha, με εξορμήσεις σε όλη τη χώρα, χορταστικά ρεπορτάζ και ανανεωμένη θεματολογία. Οι άνθρωποι της περιοχής, τα θέματα ιστορικού ενδιαφέροντος, οι φυσικές ομορφιές, τα τοπικά έθιμα, οι χοροί και τα τραγούδια θα είναι η καρδιά της εκπομπής. Η κάμερα θα εστιάζει επίσης και σε θέματα αγροτικής οικονομίας, στα προϊόντα ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ), στα προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης καθώς και στα παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα.

 

Η Ευτυχία Φράγκου, παρουσιάστρια της εκπομπής, κάθε Κυριακή στις 15:00, θα μας ταξιδεύει, για δύο ώρες, στα χωριά όλης της Ελλάδας.

Με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Κώστα Αυγέρη (Μπουκιά και Συχώριο, Food & the City) και την πολύτιμη βοήθεια των υπόλοιπων συντελεστών της εκπομπής, θα μας δίνει να γευθούμε τα πιο γνήσια και ζουμερά κομμάτια του πολιτισμού μας, έτσι όπως αυτά μας παραδόθηκαν αλλά και όπως εμείς τα κάναμε κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

 

«Επιστροφή στο χωριό», κάθε Κυριακή στις 15:00, στον Alpha

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ