Επιστρέφει Το Σόι σου! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:59
5/2/2015

Επιστρέφει Το Σόι σου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από σήμερα, «Το σόι σου», η σειρά του Alpha που μιλά τη γλώσσα της ελληνικής οικογένειας, έρχεται στη μικρή οθόνη με νέα επεισόδια, δύο φορές την εβδομάδα.

Το οικογενειακό τραπέζι, λοιπόν, στρώνεται επί δύο γιατί ένα γεύμα με κύριο πιάτο το χιούμορ δεν είναι ποτέ αρκετό!Ο Σάββας (Ηλίας Μελέτης) και η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) φτάνουν στο σπίτι του Βαγγέλη (Γιώργος Γιαννόπουλος) και της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου) για το καθιερωμένο κυριακάτικο γεύμα. Όμως, και οι δύο δείχνουν να είναι ψυχραμένοι. Η Χαρά, με το δικό της γνωστό τρόπο, μαθαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί: για πρώτη φόρα από την ημέρα που είναι μαζί το ζευγάρι, ο Σάββας αρνήθηκε να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα!


Το γεγονός στέκεται αφορμή για μια καταιγίδα απίθανων ερμηνειών από τις αδελφές της Λυδίας, που κάθε μια, προσπαθώντας να διαλευκάνει το μυστήριο, περιπλέκει πιο πολύ τα πράγματα με αποκορύφωμα την ανάμιξη του Διονύση (Σόλων Τσούνης) και της Αλίνας (Γωγώ Καρτσάνα). 

Σε όλο αυτό το καταιγισμό παρεξηγήσεων, ο Βαγγέλης προσπαθεί να ξυριστεί και ο Σάββας να βρει λύση σε αυτό που πραγματικά τον απασχολεί … 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ