Επιστρέφει το Πακέτο & γιορτάζει 10 χρόνια! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:59
14/10/2014

Επιστρέφει το Πακέτο & γιορτάζει 10 χρόνια!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δέκα χρόνια «Πάμε Πακέτο»! Δέκα χρόνια δυνατών συγκινήσεων. Δέκα χρόνια με συγγνώμες, ευχαριστώ, ευκαιρίες επανασύνδεσης, εκπλήξεις. Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, ξεκινάει η διαδρομή του πακέτου. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει σε νέα ώρα μετάδοσης, στις 21:45, για να βιώσουμε μαζί τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες.

Πρεμιέρα, Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, σε νέα ώρα μετάδοσης, στις 21:45

 

Αποστολή του πρώτου πακέτου της σεζόν, είναι να φέρει σε επαφή δύο ανθρώπους που διατηρούν επικοινωνία για σχεδόν 40 χρόνια, όμως δεν έχουν καταφέρει να συναντηθούν ποτέ από κοντά. Σε μια εποχή που δεν υπήρχε το Facebook και η ανθρώπινη επικοινωνία γινόταν μέσω αλληλογραφίας, η δεκάχρονη τότε Ντίνα, στέλνει το πρώτο της γράμμα μέσω μιας εκπομπής στον συνομήλικό της Κέισι που βρισκόταν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στην Αμερική. Η αθώα παιδική αλληλογραφία με τα χρόνια εξελίχθηκε σε μια σημαντική σχέση ζωής, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που ο Κέισι έκανε πρόταση γάμου στην Ντίνα μέσω ενός γράμματος. Η πρότασή του μπορεί να έμεινε μετέωρη, μιας και μεσολάβησε μια σειρά από γεγονότα, η επικοινωνία τους όμως δεν σταμάτησε ποτέ. Όλοι στη ζωή της Ντίνας γνωρίζουν για τον Κέισι και η οικογένειά της τον θεωρεί ισότιμο μέλος της, αφού οι φωτογραφίες του υπάρχουν παντού στο σπίτι! Άραγε ποιος πήρε την τρυφερή πρωτοβουλία να τους ενώσει; Πώς θα αντιδράσουν οι δύο πρωταγωνιστές, όταν συνειδητοποιήσουν ότι ο ένας βρίσκεται απέναντι στον άλλο για πρώτη φορά;

 

Ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου, έρχεται με την ελπίδα να κλείσει με επιτυχία ο κύκλος αναζήτησης της βιολογικής οικογένειάς του, που ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια. Ο Δημήτρης μεγάλωσε με υπερβολική αγάπη από τους ανάδοχους γονείς του. Από την παιδική ηλικία του γνώριζε ότι δεν είναι βιολογικό τους παιδί, αλλά το παιδί της καρδιάς τους! Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, θέλησε να βρει στοιχεία και λεπτομέρειες για την υιοθεσία του. Έτσι, έμαθε πως οι γονείς του ήταν παντρεμένοι, η μητέρα του είχε δώσει άλλο ένα παιδί για υιοθεσία κι ότι και τα δύο εγκαταλείφθηκαν. Από το ίδρυμα δεν κατάφεραν ποτέ να εντοπίσουν τα ίχνη τους, ούτε και ο ίδιος από την έρευνά του, τόσα χρόνια μετά. Πώς θα νιώσει σήμερα όταν μάθει ότι η μητέρα του έδωσε τελικά τρία παιδιά, από τρεις διαφορετικούς συντρόφους, για υιοθεσία; Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η μητέρα αναγκάστηκε να δώσει τα παιδιά της, είναι ικανές να αναστρέψουν το αρχικό του συναίσθημα στην είδηση ότι εγκαταλείφθηκε από εκείνη; Ποια αποκάλυψη φέρνει έντονη συναισθηματική φόρτιση; Μια ιστορία που θα συγκλονίσει με την εξέλιξή της.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ