Επιστρέφει το Νησί με νέο επεισόδιο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:13
21/6/2011

Επιστρέφει το "Νησί" με νέο επεισόδιο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί το «Νησί» να έριξε αυλαία τέλη Μαΐου, όμως, οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν μας αποχαιρέτησαν οριστικά. Την Κυριακή στις 21.00 επιστρέφουν με ένα εντυπωσιακό όλο backstage επεισόδιο.

 

Μπορεί το «Νησί» να έριξε αυλαία τέλη Μαΐου, όμως, οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν μας αποχαιρέτησαν οριστικά. Την Κυριακή στις 21.00 επιστρέφουν με ένα εντυπωσιακό όλο backstage επεισόδιο. Θα δούμε άπαιχτο υλικό από τα παρασκήνια, τη διάρκεια προετοιμασίας αλλά και η εμπειρία όλων των συντελεστών της σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.  

 


Στο επεισόδιο αυτό εμφανίζονται και μιλούν για τις ιδιαιτερότητες της προεργασίας και του γυρίσματος καθώς και για την εμπειρία τους όλο αυτό το διάστημα στην Κρήτη: η συγγραφέας Victoria Hislop, ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου, οι ηθοποιοί Στέλιος Μάινας, Κατερίνα Λέχου, Γιούλικα Σκαφιδά, Ευγενία Δημητροπούλου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιάννης Στάνκογλου, Αννίτα Κούλη, Ορφέας Αυγουστίδης, Νίκος Ορφανός, Όλγα Δαμάνη, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Αιμίλιος Χειλάκης, Θεόδωρος Κατσαφάδος, Μαρινέλλα Βλαχάκη και άλλοι.

 

Πηγή: TV Zapping

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ