Επιστρέφει ο Ουγγαρέζος στο Πρωινό; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:34
11/3/2016

Επιστρέφει ο Ουγγαρέζος στο "Πρωινό";

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο


Μετά το πρόωρο κόψιμο του Spata Live ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πώς θα αξιοποιηθεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον ANT1 αν και η φημολογία θέλει τον παρουσιαστή να μετακομίζει βράδυ με το Ougachallenge, το οποίο θα μεγαλώσει σε διάρκεια.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σε δημόσια εμφάνισή του ο Ουγγαρέζος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:

«Είμαστε σε συζητήσεις. Οι ανακοινώσεις, καλό είναι, ειδικά αυτές τις εποχές, να γίνονται από το κανάλι. Το πρωινό δεν είναι στις βλέψεις μου. Πέρασα πάρα πολύ καλά με τα παιδιά. Εννοείται πως έχω πάρει πράγματα, έχω διδαχθεί από τον Γιώργο και τη Φαίη, αλλά ο κύκλος του πρωινού έχει κλείσει για μένα. Το να ανακοινώσουμε το κόψιμο της εκπομπής ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές στη σύντομη τηλεοπτική καριέρα μου. Για το Ougachallenge, είναι έτσι οι εποχές που δεν θα μπορούσα να πω εγώ τίποτα, πριν το πει το κανάλι. Από ώρα σε ώρα μπορεί να αλλάξουν όλα τα πράγματα και να βρεθούμε όλοι εκτεθειμένοι».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ