Επιστρέφει η Πόπη Τσαπανίδου! Πότε κάνει πρεμιέρα το Live U στο Star | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:05
15/9/2016

Επιστρέφει η Πόπη Τσαπανίδου! Πότε κάνει πρεμιέρα το Live U στο Star

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν και προς το τέλος της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν είχαν ακουστεί πολλά σενάρια γύρω από το μέλλον της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου στο Star με άλλα να τη θέλουν να μετακινείται στην πολύ πρωινή ζώνη κι άλλα να κόβεται, τελικά το Live U συνεχίζει κανονικά και τη φετινή σεζόν.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Star διαβάζουμε: 

To “Live U” και η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφουν δυναμικά στην οθόνη του Star από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και καθημερινά από τις 10.00 – 12.00.

Η δική σου απευθείας ενημέρωση  στην πρωινή ζώνη της φιλόξενης συχνότητας του Star.

To “Live U” και η Πόπη Τσαπανίδου καταγράφουν και αναλύουν καθημερινά από τις 10.00 ως τις 12.00 τα γεγονότα, που συνθέτουν την εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα.

 

Μια δίωρη ενημερωτική εκπομπή, που στοχεύει στην πληροφόρηση των πολιτών και επιδιώκει τη συμμετοχή τους στην παρουσίαση και την ανάλυση των γεγονότων. Μέσω των social media οι τηλεθεατές αποκτούν τη δική τους δυνατή «φωνή» και βρίσκουν άμεση ανταπόκριση στα ερωτήματά τους.

Δύο ώρες γεμάτες πολύπλευρη ενημέρωση από τον πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, τεχνολογικό και αθλητικό χώρο. Όλα όσα συμβαίνουν στην πρωτεύουσα, στην περιφέρεια αλλά και στο εξωτερικό.

Και ταυτόχρονα, αποκωδικοποίηση των ειδήσεων από καλεσμένους πολιτικούς στο στούντιο αλλά και από ειδικούς, που μας μιλούν μέσω ζωντανών συνδέσεων.

Τα πρόσωπα, τα γεγονότα, οι πληροφορίες, το ρεπορτάζ, το παρασκήνιο, καταγράφονται και παρουσιάζονται από την έμπειρη Πόπη Τσαπανίδου και τη δημιουργική δημοσιογραφική ομάδα του Star, προσεγγίζοντας τον παλμό της καθημερινότητας με τρόπο αισιόδοξο αλλά και χρήσιμο για τους τηλεθεατές.

Πόπη Τσαπανίδου και “Live U”, πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 10:00.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ