Ένας πρώην της Μελέτη στο πλευρό της Ελένης | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
0:54
6/3/2014

Ένας πρώην της Μελέτη στο πλευρό της Ελένης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με δάκρυα, μπόλικη συγκίνηση κι ένα αφιέρωμα μελό αποχαιρέτησε τη μεγάλη του αγάπη, την Ελεονώρα Μελέτη.

Αλλά πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές, ήρθε ο Γιώργος ο Κασπίρης και την πρόδωσε, πέφτοντας στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη. Ω ναι. Ο πάλαι ποτέ πανελίστας της Μελέτη, ο άνθρωπος που όλα τα προηγούμενα χρόνια καθόταν δεξιά της (όπως βλέπουμε στην οθόνη), ο άνθρωπος που συμφωνούσε ότι... πετάει ο γάιδαρος, αν το έλεγε η Ελεονώρα, το μεσημερι της Τετάρτης έκανε ντεμπούτο στο πάνελ της "αιώνιας".

Κι ας όψεται η άτιμη η Γιουροβίζιον κι ας όψεται που ένας χρόνος μακριά από την τιβί, είναι μπόλικος. Ο πρώην πανελίστας, λοιπόν, της Μελέτη είναι έκτακτη συνεργασία για το Λενιώ, αφού πήγε εκεί για να τους δώσει τα φώτα του στην Γιουροβίζιον. Ένας ο Κουτσογιαννόπουλος για τα Όσκαρ κι ένας ο Κασπίρης για Γιουροβίζιον. 

Και να η συγκίνηση για τον Κασπίρη, ο οποίος αποκάλυψε στην Ελένη ότι... παντρεύτηκε την Γιουροβίζιον μετά από ένα χρόνο σχέσης!!! Και ποιητής ο νέος συνεργάτης. Αλλά η Μελέτη δεν μασάει. Έχει Κατερίνα Σουλιώτη, που είναι η Γιουροβίζιον η ίδια. Για να μην πούμε για Θέμη Μάλλη, που προηγείται του θεσμού.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ