Ένα κοινωνικό πείραμα με στόχο τον έρωτα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ!ΒΙΝΤΕΟ | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:04
7/2/2018

Ένα κοινωνικό πείραμα με στόχο τον έρωτα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ!ΒΙΝΤΕΟ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΟΟΥ "POWER OFLOVE"
<p>Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΟΟΥ "POWER OFLOVE"<br />  </p>

Ένας νέος διαγωνισμός αγάπης και παράλληλα ένα κοινωνικό πείραμα με στόχο τον έρωτα έρχεται μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ την ερχόμενη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και καθημερινά στις 15:00 το μεσημέρι. 

Η νέα εκπομπή που θα προβάλλεται στην θέση του Εδώ έχει τον τίτλο Power of Love. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα δούμε μετά από αρκετό καιρό την Μαρία Μπακοδήμου. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ και παρακολουθήστε το πρώτο trailer. 

Το Power of Love έρχεται!

Από Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και καθημερινά στις 15:00 το μεσημέρι συμπάσχουμε με την αγωνία 6 γυναικών και 6 αντρών που αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο.

Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί;

Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show που έρχεται στο ΣΚΑΙ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν.

6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται. Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

H Μαρία Μπακοδήμου, μετά την άκρως πετυχημένη παρουσία της στο ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ, επιστρέφει αυτή τη φορά καθημερινά στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show. Ο ρόλος της σημαντικός και πρωταρχικός στο παιχνίδι. Η παρουσία της γίνεται αισθητή σε κάθε επεισόδιο αφού σχολιάζει με τους παίκτες την καθημερινότητά τους και τους συμβουλεύει για θέματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις με το μοναδικό της τρόπο.

Ο ΣΚΑΙ - για άλλη μια φορά - πρωτοπορεί εντάσσοντας στο πρόγραμμα του ένα καθημερινό reality σχέσεων. Μια ακριβή παραγωγή ανάλογη της οποίας δεν έχουμε ξαναδεί σε off peak ζώνη της Ελληνικής Τηλεόρασης.

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ