Εμπάργκο στον Λάκη: Εταιρείες κόβουν τη διαφήμιση στις εκπομπές του! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:52
19/2/2016

Εμπάργκο στον Λάκη: Εταιρείες "κόβουν" τη διαφήμιση στις εκπομπές του!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για την κινητική αναπηρία του Σόιμπλε έχει προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις. Και ο θόρυβος ως φαίνεται δύσκολα, θα κωπάσει.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

«Όσο κι αν ακούγεται σκληρό αυτό που θα πω, όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα, το μυαλό του καθηλώνεται σιγά, σιγά σε μία ιδέα. Εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη», ανέφερε ο χαρακτηριστικά στο "Αλ Τσαντίρι".

Ο σάλος που ξέσπασε είναι μεγάλος και ακόμα και μεγάλες εταιρείες αποφάσισαν να «κόψουν» τη διαφήμιση από οποιοδήποτε τηλεοπτικό πρόγραμμα, όπου εμφανίζεται ο Λαζόπουλος. Την αρχή έκανε η εταιρεία ΑΜΒΥΞ Α.Ε, με τον εμπορικό διευθυντή, Αλβέρτο Ρεβάχ να ενημερώνει πως η εταιρεία δεν πρόκειται να δώσει ξανά χρήματα για διαφημιστική καμπάνια σε μέσο που δίνει βήμα στο Λαζόπουλο.

 

«Η Aμβυξ Α.Ε. είναι η παλαιότερη Ελληνική εταιρεία εισαγωγής, marketing και εμπορίας αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Από το 1917, η εταιρεία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα διάσημες μάρκες ποτών, μπύρας, και άλλων αλκοολούχων (αλλά και μη) προϊόντων.
Χαρακτηριστικό είναι πως από 1η Απριλίου αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο ποτών της BACARDI , μετά την αποχώρησή της από την Ελληνική αγορά.
Το χαρτοφυλάκιο της Bacardi περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες και κορυφαίες σε πωλήσεις μάρκες αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ρούμι BACARDl®, την βότκα GREY GOOSE®, τα blended Scotch ουίσκι DEWAR’S®, το τζιν BOMBAY SAPPHIRE®, τα βερμούτ και τους αφρώδεις οίνους MARTINI®, καθώς και άλλα κορυφαία και ανερχόμενα σήματα», ήταν η ανακοίνωση της εταιρίας και ο κ. Ρεβάχ σημείωσε στο λογαριασμό του στο facebook του:

«Απλά πράγματα: η δική μας εταιρεία δεν πρόκειται να δώσει ξανά ούτε ένα ευρώ σε μέσο το οποίο δίνει βήμα στον Λαζόπουλο.

Δεν γίνεται να στηρίζουμε με τα λεφτά των καταναλωτών που πληρώνουν για τα προϊόντα μας, ανθρώπους που προσβάλουν, πέρα από τη νοημοσύνη και την ηθική μας, τους ανάπηρους, όποιοι και όπου να είναι.

Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ