Έλληνας παρουσιαστής: «Η αδερφή μου ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πειραματόζωα» [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:43
24/11/2015

Έλληνας παρουσιαστής: «Η αδερφή μου ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πειραματόζωα» [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν Έλληνας παρουσιαστής, ο οποίος μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη για τη σπάνια ασθένεια από την οποία έπασχε η αδερφή του κι εξ αιτίας της οποία τελικά έχασε τη ζωή της.

Ο λόγος για τον παρουσιαστή του «Τροχού της Τύχης», Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος είπε:

«Η αδερφή μου ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πειραματόζωα της ασθένειας. Όλα αυτά τα χρόνια, σε ότι φάρμακο χρειάστηκε να πάρει, το πήρε και με τις θετικές ενέργειες, διότι η Μαρία ήταν να φύγει από τη ζωή έξι μηνών, δύο ετών, οκτώ ετών κι ‘έφυγε’ στα 33.

 

Η αδερφή μου ήταν ένας άνθρωπος που έδινε σε εμάς κουράγιο αντί να δίνουμε εμείς σε αυτή. Μιλούσε πολύ ωμά πάντα, ειδικά από την ενηλικίωσή της και μετά. Υπήρχε κι ένα διάστημα που είχε στρώσει η υγεία της, από τα 20 μέχρι τα 28 της.

Σπούδασε νοσηλευτική, έκανε την πρακτική της, ήθελε να βοηθήσει ανθρώπους μέσα από την εμπειρία της. Αν υπήρχε ένας λόγος που ήθελα να ζήσει ήταν γιατί είναι ένας άνθρωπος από τους λίγους που έζησαν τόσα πολλά χρόνια και θα μπορούσε να το μεταφέρει αυτό ως συμβουλή, σε όσους το έχουν τώρα και τρομάζουν. Ότι από αυτό, δεν πρόκειται να φύγεις. Τώρα τα πράγματα είναι καλά».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ