Έλλη Στάη: Η ανακοίνωση του Open και το τελευταίο ιστορικό δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε! [Video] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:30
18/10/2018

Έλλη Στάη: Η ανακοίνωση του Open και το τελευταίο ιστορικό δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε! [Video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. 

Η Έλλη Στάη έχει διανύσει πολλά τηλεοπτικά χιλιόμετρα και δικαίως σήμερα αποτελεί μία σταθερή αξία. Η δημοσιογράφος βρίσκεται εκτός από το 2013 όταν κλήθηκε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές μετά το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ. Από τότε έκανε μόνο κάποια περάσματα από την τηλεόραση του Alpha σε ρόλο σχολιαστή έχοντας αφιερωθεί στο διαδικτυακό της δελτίο ειδήσεων. 

Δείτε ακόμη: Μία όχι και τόσο "Happy Day": «Μάζεψε τη γλώσσα σου»! [Video]

Νέο ξεκίνημα: 

Η Έλλη Στάη έρχεται στο OPEN

Από τις 24 Οκτωβρίου θα παρουσιάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού

Η Έλλη Στάη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση πιο δυναμική από ποτέ και αναλαμβάνει την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του OPEN.

Με την εμπειρία της, την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της, το χάρισμα της να αναδεικνύει την πραγματική είδηση και φυσικά με την τόσο ξεχωριστή προσωπικότητά της είναι βέβαιο πως θα βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού.

Η Έλλη Στάη δε χρειάζεται συστάσεις… Στη νέα εποχή του OPEN, η παρουσία της αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για αντικειμενική, αμερόληπτη και ασυμβίβαστη ενημέρωση.

Δείτε το τελευταίο δελτίο της ΕΡΤ που παρουσίασε στις 11/06/2013!

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ