Έλλη Κοκκίνου: Συζητούσε με τον ΣΚΑΪ, αλλά «έκλεισε» με τον ANT1 | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:39
20/2/2017

Έλλη Κοκκίνου: Συζητούσε με τον ΣΚΑΪ, αλλά «έκλεισε» με τον ANT1

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε άλλο σόου είχαμε ακούσει ότι θα συμμετείχε στις αρχές της σεζόν, σε άλλο στη συνέχεια φάνηκε να έχει κλείσει και σε διαφορετικό σόου και μάλιστα, άλλου καναλιού τελικά θα τη δούμε. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου, η οποία ενώ φερόταν να συζητούσε με τον ΣΚΑΪ για το The Voice, τελικά δεν την είδαμε εκεί. Στη συνέχεια φερόταν να έπαιρνε τη θέση της Πέγκυς Ζήνα στο X-Factor, αλλά έλα που ενώ και αυτό το σενάριο ήταν σχεδόν σίγουρο, τελικά συμφωνία δεν υπήρξε.

Αντίθετα, η Έλλη έκλεισε με τον ANT1 για να είναι κριτής στον νέο κύκλο του Your face sounds familiar στο πλευρό των Σταμάτη Φασουλή και Φώτη Σεργουλόπουλου. 

Βέβαια, ακόμα δεν ξέρουμε ποιος ή ποια είναι θα είναι το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγο ακόμα. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ