Ελευθερίου: Απαντά στις σκληρές κριτικές | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:53
4/6/2014

Ελευθερίου: Απαντά στις σκληρές κριτικές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποφάσισε να απαντήσει ο Λευτέρης Ελευθερίου στις σκληρές κριτικές και σχόλια που ακούει μετά τη μεταμφίεση του σε Μιχάλη Τζουγανάκη, στο 11o live του YFSF.

Βέβαια, δεν ήταν μόνο τα σκληρά λόγια της Κατερίνας Γκαγκάκη ή το «κράξιμο» του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που του έκαναν πολλοί τηλεθεατές.

 

«Έγιναν και συζητήθηκαν πολλά γύρω από την τελευταία μεταμφίεσή μου και ομολογώ ότι και με τα αρνητικά συμφωνώ και κυρίως στην υπερβολή που κουβαλάω σκηνικά η οποία μπορεί να προκαλεί αποστροφή σε κάποιους θεατές», έγραψε ο ηθοποιός.

 

Και συνέχισε την ανάρτηση του: «Είναι για μένα το πιο τρανό παράδειγμα μεγαλειώδους καλλιτέχνη η ζωντανή απόδειξη της μαγείας της παραδοσιακής μουσικής όταν συναντιέται για να εκφραστεί από τα Σφακιανά γκρεμνά στα σταυροδρόμια όλων των μουσικών. Ο γητευτής των εγχόρδων έδωσε μια ακόμη διάσταση στο καταπληκτικό λαούτο. Ερμήνευσε μετέχοντας ψυχή και σώμα οποία μουσική επέλεξε να υπηρετήσει. Πυρά ζηλευτή επί σκηνής. Όμως όλα αυτά ακούγονται λόγια κοινότοπα. Η σημαντικότερη ίσως παρακαταθήκη στην ζωή μου είναι ότι στα χέρια μου εδώ και 2 χρόνια κρατάω ένα λαούτο προσπαθώντας να αφουγκραστώ την γλυκιά φωνή και τον απύθμενο πλούτο του συγκεκριμένου οργάνου που συντροφεύει ακόμα την λαϊκή μας παράδοση και η έμπνευσή μου είναι ο Μιχάλης Τζουγανάκης. Να τον έχει ο Θεός καλά. Ευχαριστώ τον γλυκό μου φίλο Νικόλαο Βενιέρη που με έβαλε να ακούσω πρώτη φορά».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ