Ελένη Τσολάκη: «Ένιωσα κόμπο στο στομάχι όταν ακυρώθηκε η εκπομπή» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:00
27/7/2015

Ελένη Τσολάκη: «Ένιωσα κόμπο στο στομάχι όταν ακυρώθηκε η εκπομπή»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι πολιτικές εξελίξεις και το κλίμα αβεβαιότητας στην οικονομία ανάγκασε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παγώσουν εκπομπές που προγραμμάτιζαν για το καλοκαίρι, όπως η απογευματινή εκπομπή του Alpha με τον Δημήτρη Παπανώτα και την Ελένη Τσολάκη.

Η νεαρή παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό People για το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι η εκπομπή, η οποία είχε ανακοινωθεί δύο ημέρες πριν το δημοψήφισμα, ακυρώνεται.

«Είχα χαρεί με την καλοκαιρινή εκπομπή και είχαμε αρχίσει να τη δουλεύουμε με πολλή όρεξη. Δεν θα σου πω πως δεν ένιωσα έναν κόμπο στο στομάχι μου, όταν ενημερώθηκα πως ακυρώνεται. Αλλά ειλικρινά, μπροστά σε όλο αυτό που συμβαίνει , το να ακυρωθεί μια καλοκαιρινή εκπομπή είναι το μικρότερο κακό. Από όλο αυτό κρατάω το θετικό, που είναι πως το κανάλι μου με εμπιστεύεται. Μπορεί να μας πρόλαβαν τα γεγονότα, αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται και αυτό θα φανεί στην πορεία.

Είχες μπει σε μια φάση του στιλ «γιατί να συμβαίνει αυτό; Είχες κάνει σχέδια για την εκπομπή, σε ονειρευόσουν μέσα σε αυτό το concept;

Ναι, είχα στο μυαλό μου όλα όσα έπρεπε να γίνουν και είχαμε ξεκινήσει το «χτίσιμο». Αλλά θέλω να σου πω και αυτό, πολύ ειλικρινά: Ήταν Παρασκευή βράδυ κι εγώ ανέβαινα με το αυτοκίνητο μου στην Θεσσαλονίκη. Μόλις είχα κλείσει το τηλέφωνο με μία συνεργάτιδα με την οποία είχαμε συζητήσει για κάποιες λεπτομέρειες σε ό,τι αφορούσε το πλατό της νέας εκπομπής. Εκείνη τη στιγμή, χωρίς να ξέρω γιατί, είχα τη διαίσθηση πως η εκπομπή δεν θα γινόταν τελικά. Το ένιωθα μέσα μου, ίσως γιατί αντιλαμβανόμουν πως τα πράγματα είναι πολύ τεταμένα. Δεν πειράζει, το όνειρο μου μένει. Το κρατάω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και μπορεί να είμαι πολύ πιο τυχερή.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ