Ελένη: Σκληρή επίθεση & βόμβες από τον Πολυχρονίου! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:37
23/3/2015

Ελένη: Σκληρή επίθεση & "βόμβες" από τον Πολυχρονίου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να ξεκίνησε τη λαμπρή τηλεοπτική της πορεία από το «Κοκτέιλ», όμως, τα πάνω της τα πήρε μέσα από τη Mega Banca. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η καστανή τότε Ελένη έκανε τρελό σουξέ ως το «κορίτσι» του Γιώργου Πολυχρονίου, ενώ ο σταρ τότε παρουσιαστής έδειχνε να στηρίζει τη νεαρή κοπέλα. Αλλά 22 χρόνια μετά και ο Πολυχρονίου σχολιάζει την παλαιά του συνεργάτιδα με σκληρά λόγια και απίστευτες σπόντες και υπονοούμενα!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Join Us αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Ελένη και την εποχή της συνεργασίας τους στο παιχνίδι Mega Banca. «Δεν την είχα επιλέξει εγώ. Μου την έφεραν μια μέρα. Ήταν τσαπερδόνα, με εντυπωσίασε. Μου 'πιασε το χεράκι... έδειξε μια φιλικότητα και θηλυκότητα. Ήταν λαμπερή. Δεν την φλέρταρα γιατί ήμουν σε σχέση (σ.σ. με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου)» είπε αρχικά.

 

Και συνέχισε τη σκληρή επίθεση για το ταλέντο της. «Δε νομίζω ότι έχει ταλέντο. Ήταν θέμα συγκυριών, τακτικής, εξυπνάδας και εμπειρίας. Δεν είναι χαρισματική με την έννοια του έμφυτου ταλέντου. Αυτό το μοντέλο δε θα ξαναπαρουσιαστεί εύκολα στην τηλεόραση. Εκείνη έδειξε τον τηλεοπτικό αυτό δρόμο. Τώρα έχουμε σημερινές Μενεγάκη που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο με τη συμπάθεια του ιδιοκτήτη, αλλά τελικά βλέπεις πως αυτό ο κόσμος δεν το αποδέχεται πια. Τα media μπορούν να φτιάξουν κάποιον. Αν ο άνθρωπος του καναλιού που καλοέβλεπε την Ελένη δεν την καλοέβλεπε, δε θα της δινόταν η ευκαιρία να κάνει αυτή τη σούπερ σταδιοδρομία» είπε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ