Ελένη: Πουλάει η εγκυμοσύνη και χωρίς την... κοιλιά! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:36
27/3/2015

Ελένη: Πουλάει η εγκυμοσύνη και χωρίς την... κοιλιά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τρίτη ημέρα και η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι και πάλι στο πόστο της. Κι ενώ οι φήμες οργιάζουν και τα – ευφάνταστα – σενάρια ότι έχει γεννήσει και μας το κρατάει κρυφό, δίνουν και παίρνουν.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Την Παρασκευή (27/3) οι συνεργάτες της και πάλι έχουν τα ηνία της εκπομπής, όπως άλλωστε κάνουν τις τελευταίες δύο μέρες. Πώς, όμως, τα πήγαν τα «παιδάκια» της Ελένης, χωρίς την Ελένη; Κάνουν νούμερα, έχοντας απέναντι τους την Τατιάνα Στεφανίδου και την επικαιρότητα της;

 

Μια χαρά περίφημα τα πηγαίνουν. Ή για την ακρίβεια, μια χαρά τα πάει η Ελένη με την εγκυμοσύνη της και χωρίς να είναι στο πλατό η ίδια και η φουσκωμένη της κοιλιά!

 

Την Τρίτη (24/3), λοιπόν, τελευταία μέρα της Ελένης στο πλατό, η εκπομπή έκανε 17,7% στο γενικό σύνολο και 24.9% στα δυναμικά κοινά.

 

Την Τετάρτη, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, πρώτη μέρα που η παρουσιάστρια απουσίαζε η εκπομπή έκανε 15,2% στο γενικό και 17% στα δυναμικά.

 

Την Πέμπτη (26/3), μία μέρα μετά τον πανικό της Τετάρτης ότι και καλά η Μενεγάκη γέννησε, η εκπομπή πήρε τα πάνω της. Έτσι, στο γενικό έκανε 18,3% και στα δυναμικά κοινά 23,5%.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ