Ελένη, Πακέτο, Μουρμούρα: «Σφάζονται» οι καναλάρχες ποιος θα τα πάρει! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:20
24/10/2016

Ελένη, Πακέτο, Μουρμούρα: «Σφάζονται» οι καναλάρχες ποιος θα τα πάρει!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με την κρίσιμη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να εκκρεμεί και το μέλλον των τηλεοπτικών σταθμών που δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια να είναι θολό,τα σενάρια για την επόμενη μέρα είναι πολλά και διάφορα.

Εκτός από τον ΣΚΑΪ που φέρεται να συζητά συγχώνευση με τον Alpha και μεταφορά του ψυχαγωγικού προγράμματος του δεύτερου που σκοράρει ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης στη συχνότητά του,η Νάνσυ Νικολαΐδου αποκαλύπτει μέσα από τη στήλη της TV News στο TV Έθνος πως υπάρχουν και άλλοι «μνηστήρες» που θέλουν να αποκτήσουν τα πιο επιτυχημένα προγράματα του σταθμού.

 

Η γνωστή τηλεκριτικός γράφει:

«Όσο οι μέρες περνούν τόσο κορυφώνεται η αγωνία όλων όσοι ανήκουν στο δυναμικό των καναλιών που δεν έχουν στα χέρια τους μία πολυπόθητη άδεια πανελλαδικής εμβέλειας,γενικού περιεχομένου.

Και επειδή ουδείς γνωρίζει το πώς ακριβώς θα περάσουμε στην επόμενη φάση,οι ζυμώσεις ανάμεσα στους παλιούς και στους νέους καναλάρχες δεν έχουν τελειωμό.

 

Έτσι σύμφωνα με πολύ πληροφορημένες πηγές ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, δέχεται στενό μαρκάρισμα από τους νέους "παίκτες", έτσι ώστε να δεχτεί στην περίτωση του "μαύρου" να τους πουλήσει κάποιες παραγωγές του και κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα του καναλιού του. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκτός από την Ελένη Μενεγάκη, στόχος απόκτησης είναι και για τον κ.Μαρινάκη,αλλά και για τον κ.Σαββίδη η Αγγελική Νικολούλη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αλλά και ο Λάκης Λαζόπουλος. 

Επίσης,μήλον της έριδος είναι και οι σειρές:"Μουρμούρα","Σόι","Ελα στη θέση μου" και εννοείται η κουρφαία παραγωγή της σεζόν,"Η λέξη που δεν λες" του Θοδωρή Παπαδουλάκη.Για να δούμε τι και που θα δούμε...»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ