Ελένη: Ο φόβος της να μην χάσει τη μητέρα της | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:48
6/2/2013

Ελένη: Ο φόβος της να μην χάσει τη μητέρα της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη αναφέρεται στον χαμό του πατέρα της, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει ποιος ήταν ο μεγαλύτερος φόβος της σχετικά με τη μητέρα της.

 

 Με αφορμή την κουβέντα που είχε με μία ψυχολόγο για τους φόβους των παιδιών και των μαμάδων τους, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη δική της περίπτωση που την βασάνισε σε όλη της την παιδική ηλικία.


«Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές και πάντα καταλήγω ότι δε θα ήθελα τα παιδιά μου να ξέρουν τις αδυναμίες μου ή τις φοβίες μου ή τις στεναχώριες μου γιατί τα παιδιά θέλω να μεγαλώνουν και να είναι ανάλαφρο το μυαλό τους», είπε αρχικά.


Και συνέχισε: «Δεν  θα ήθελα να φορτώσω στα μικρά παιδάκια βάρος. Ίσως γιατί εγώ επειδή είχα χάσει τον πατέρα μου, σε όλη την παιδική μου ηλικία φοβόμουν μήπως πατήσει τη μαμά μου αυτοκίνητο, μήπως την πατήσει τρένο, μήπως λιποθυμήσει και δεν την βρει κανείς. Φοβόμουν γενικά μήπως πάθει κάτι η μαμά μου και τη χάσω».


Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι αυτό που ένιωθε δεν της βγήκε σε καλό, αφού μεγάλωσε κουβαλώντας μονίμως μία αγωνία.  «Αυτό το πράγμα δεν μου βγήκε καθόλου σε καλό. Όσο ήμουν παιδί κουβαλούσα μια μόνιμη αγωνία για τη μαμά μου. Γι’ αυτό δεν πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να κουβαλάνε τις αγωνίες των παιδιών τους. Οι γονείς πρέπει να έχουν τις αγωνίες για τα παιδιά και να τις λύνουν κιόλας».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ