Ελένη: Μιλάει πρώτη φορά για τον πατέρα της | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:16
1/2/2013

Ελένη: Μιλάει πρώτη φορά για τον πατέρα της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη στα 20 και βάλε τηλεοπτικά της χρόνια είναι ένα ανοιχτό βιβλίο και ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί σε θέματα που αφορούν την ίδια.

 

Ωστόσο, αν και όλοι γνωρίζουμε ότι η παρουσιάστρια έχασε πολύ νωρίς τον πατέρας της, εκείνη απέφευγε συστηματικά να αναφερθεί στο θέμα αυτό. Όμως η παρουσία του Αντώνη Σρόιτερ και το θέμα που είχε η Αυτοψία το βράδυ της Πέμπτης έκαναν την Ελένη να μοιραστεί με τον καλεσμένο της και τον κόσμο άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της

Η εκπομπή είχε ως θέμα τα εγκαταλελειμμένα μωρά που αφήνουν οι μητέρες τους στα ιδρύματα και αυτό ήταν αφορμή να μας εξομολογηθεί η παρουσιάστρια ότι έχασε τον πατέρα της όταν ήταν μόλις δυόμισι ετών και πως για πολλά χρόνια μεγάλωνε μόνο με τη μητέρα της.

«Μια κακή μάνα είναι ό, τι πιο κακό μπορεί να σου συμβεί, γιατί η μάνα είναι γεννημένη να είναι μάνα, που σημαίνει μια τεράστια αγκαλιά μόνο με αγάπη. Το να μην υπάρχει η μητέρα, εάν γεννηθείς και έτσι μεγαλώσεις, με την ιδέα ότι σ’ αυτή τη ζωή δεν υπάρχει η μητέρα το συνηθίζεις», είπε στην αρχή.

Για να συνεχίσει: «Εγώ έχασα τον πατέρα μου δυόμισι χρονών. Έτσι μεγάλωσα. Δεν ήμουν 15 και τον έχασα και κατάλαβα τη διαφορά. Δεν την κατάλαβα γιατί έτσι μεγάλωσα. Φαντάζομαι λοιπόν ότι αν μεγαλώνεις στερημένος τον ένα σου γονιό, το αποδέχεσαι και προχωράς έτσι γιατί δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλά το να μεγαλώνεις με μια σκληρή, κακιά μάνα, τέρας θεωρώ ότι αυτό είναι ό, τι χειρότερο για ένα παιδί»,  είπε συγκινημένη

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ