Ελένη - Ματέο: Η... τολμηρή σκηνή στην παραλία | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:38
18/7/2012

Ελένη - Ματέο: Η... τολμηρή σκηνή στην παραλία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα καλά κρατούν με την παρουσιάστρια να τα περνάει ζάχαρη στο πλευρό του αγαπημένου της Ματέο.

 Το ζεύγος διανύει μεγάλες στιγμές έρωτα  και το άσμα.... «αγαπάω σαν παιδί, αγαπάω...» ταιριάζει ταμάμ στην περίπτωση τους. Δεν περνάει εβδομάδα που να μην έχουμε ραπόρτο από τις διακοπές τους και που να μη συνοδεύεται αυτό από κάποια φωτογραφία του ζεύγους σε τρυφερές στιγμές.

 

Τούτη δε την εβδομάδα έχουμε πιο προχώ φωτογραφίες, αφού σε μία από αυτές βλέπουμε τον Ματέο να χουφτώνει το Λενιώ. Ο Ματέο πηγαίνει να την απαντήσει στην παραλία κρατώντας μία πλαστική σακούλα προφανώς με καμιά μπουγάτσα) και μία που τον είδε το Λενιώ, μία που τρελάθηκε από χαρά. Θες χάρηκε για τον ίδιο, θες για το περιεχόμενο της σακούλας;

 

Πάντως, από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, βλέπουμε ότι ακολούθησαν στιγμές χαράς και ζουζουνίσματος, που συνοδευτήκαν, από αγκαλιές, φιλιά και... χουφτώματα. Και ναι, τούτη ήτο η πρώτη φορά που βλέπουμε το ζεύγος σε μία πιο τολμηρή σκηνή. Αυτά έχει ο έρως ο σφοδρός.

πηγη Hello

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ