Ελένη: κοιλιά & Ζαρίφη επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:07
14/10/2014

Ελένη: κοιλιά & Ζαρίφη επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μην επιβεβαιώνει την τέταρτη εγκυμοσύνη της (λογικό αφού βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο), όμως το κάνουν οι άλλοι για εκείνη!

Και πλέον είμαστε όλοι πεπεισμένοι (ότι χρειαζόμασταν τα παρακάτω σημάδια) ότι η Ελένη σε λίγους μήνες από τώρα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του μεγάλου έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Της «καψούρας», όπως χαρακτηριστικά είπε η Χριστίνα Πολίτη, μόλις κυκλοφόρησε η φήμη της εγκυμοσύνης.

 

Το μεσημέρι της Τετάρτης, λοιπόν, Κατερίνα Ζαρίφη, Γρηγόρης Γκουντάρας, αλλά και η εμφανώς πλέον φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας αποκάλυψαν το γλυκό της μυστικό! Το Λενιώ, που λες, επέλεξε να φορέσει μαύρο παντελόνι και φαρδιά μπλούζα, όμως, όσο εκείνη καθόταν στο σκαμπό της και ο φακός ζούμαρε πάνω της, η φουσκωμένη κοιλιά έκανε μπαμ. Στρογγυλή, στρογγυλή ήταν λέμε.

 

Μετά ήρθε ο Γκουντάρας να πει στη Ζαρίφη όταν κάθισε στην καρέκλα της Ελένης ότι έτσι θα φουσκώσει η κοιλιά και θα πάρει γούρι! Αλλά εκείνη που προκάλεσε χαμό, ήταν η ατάκα/ παράπονο της Κατερίνας ότι είναι η μόνη... αγκάστρωτη στην εκπομπή!

 

Οι υπόλοιποι επεσήμαναν πως υπάρχει στην παρέα και η Αντωνία Καλλιμούκου που δεν είναι έγκυος, ενώ η Ελένη δε φρόντισε να διορθώσει τους συνεργάτες ότι κι εκείνη δεν είναι! Αντίθετα, αρκέστηκε να σχολιάσει φανερά αμήχανη ότι λένε χαζοκουβέντες! «Τι λέτε πως υπάρχει και η Αντωνία, παιδιά; Τι χαζοκουβέντες είναι αυτές που πιάνετε; Έλα, να πάμε παρακάτω!» είπε μόνο κι... ενοχικά!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ