Ελένη: «Έκοψε» τη Ζαρίφη λόγω της... εγκυμοσύνης! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:50
12/11/2014

Ελένη: «Έκοψε» τη Ζαρίφη λόγω της... εγκυμοσύνης!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έλαμψε δια της απουσία της η Κατερίνα Ζαρίφη το μεσημέρι της Τρίτης (11/11) από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Με το που ξεκίνησε η εκπομπή, η Ελένη έσπευσε να εξηγήσει ότι η αγαπημένη της συνεργάτιδα δεν είναι στη θέση της, λόγω μιας μικρής περιπέτειας υγείας. 

 

Μάλιστα, απευθυνόμενη στον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος έσπευσε να καλύψει το κενό της πληθωρικής Κατερίνας, είπε: «Πάλι καλά που ήσουν εδώ και σε φέραμε σηκωτό! Έχουμε μία απώλεια και μάλλον η Κατερίνα θα λείψει για αρκετές μέρες, αφού το πρόβλημα είναι το γνωστό θέμα που θερίζει, οπότε ας κρατήσουμε κάποιες... αποστάσεις ασφαλείας. Γιατί, όπως έχουμε πει, κάποιοι πρέπει να μένουν πίσω. Οπότε να της πούμε περαστικά και την άλλη εβδομάδα θα τα ξαναπούμε». 

 

Ποιο είναι το πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει η Ζαρίφη και «θερίζει» όπως η είπε το Λενιώ; Μάλλον, η γαστρεντερίτιδα! Και οι «αποστάσεις ασφαλείας» που θέλει να κρατήσει η Ελένη είναι λογικές, αφού είναι σε ενδιαφέρουσα και δεν είναι να μπαίνει σε περιπέτειες. Γι αυτό και η Κατερίνα θα κάνει μέρες μέχρι να επιστρέψει, προκειμένου να έχει αναρρώσει για τα καλά και να μην «κολλήσει» κανέναν. Περισσότερο, την ίδια την παρουσιάστρια.

 

Στο μεταξύ, η Ζαρίφη  με ανάρτηση της στο Twitter αποκάλυψε ότι έπαθε... δηλητηρίαση! Μάλιστα, αστειεύτηκε με την κατάσταση της, ενώ όταν η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε αν ζει, εκείνη απάντησε... θα δείξει!

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ