Εκτός Survivor ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η επόμενη μέρα [video] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
9:48
1/6/2018

Εκτός Survivor ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η επόμενη μέρα [video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το κοινό αποφάσισε και έκανε τη μεγάλη ανατροπή κρατώντας την Εύη Σαλταφερίδου και και τη Ροδάνθη Καπαρού μέσα στο παιχνίδι

Οι διαρροές το είχαν "μαρτυρήσει" από πιο νωρίς όμως ο περισσότερος κόσμος δεν μπορούσε -ή δεν ήθελε- να το πιστέψει. Τελικά όντως, ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Το κλίμα στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ήταν πιο ήρεμο από αυτό των τελευταίων συγκεντρώσεων όπου υπήρξε μεγάλη γκρίνια και "φαγωμάρα" μεταξύ των παικτών.

Πιστός στο χαλαρό και πάντα ευγενικό προφίλ που κράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος, ο Νάσος δήλωσε "ευγνώμων που έφτασε μέχρι εδώ", τονίζοντας πως δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έφτανε μέχρι εδώ.

Γεμάτος από τις εμπειρίες που κέρδισε αυτούς του μήνες ο παίκτης που ξεκίνησε με την ομάδα των Διασήμων και κατέληξε με αυτή των Μαχητών δήλωσε ότι νιώθει πιο δυνατός και αποχαιρέτησε με ιδιαίτερη θέρμη τους υπόλοιπους παίκτες και των δύο ομάδων.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης που άφησε τους πάντες άφωνους αλλά και τα όσα είπε ο Νάσος αποχαιρετώντας.

 

Η επόμενη μέρα λοιπόν βρίσκει τους Μαχητές θεωρητικά πιο αδύναμους απέναντι στους αντιπάλους τους, όμώς αποφασισμένους να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αποτέλεσμα..

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το χθεσινό έπαθλο πήγε ακόμη μια φορά στους Διάσημους, οι οποίοι απόλαυσαν μερικές ώρες χαλάρωσης και... μασάζ.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ