Έξαψη: Όλα όσα θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα [25-27 Ιανουαρίου 2021] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
20:35
24/1/2021

"Έξαψη": Όλα όσα θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα [25-27 Ιανουαρίου 2021]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι εξελίξεις "τρέχουν" στο νέο σήριαλ του Mega, το οποίο εξελίσσεται με φόντο το όμορφο Ναύπλιο. Ιδού τι να περιμένουμε στα τρία επεισόδια της εβδομάδας που ξεκινά αύριο.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2020- Eπεισόδιο 10

Ο Τζώρτζης νιώθει να βάλλεται από παντού. Η φυγή της Κλαίρης από το κτήμα τρελαίνει το Γιάννο. Η βραδινή απουσία της Εβίτας την φέρνει σε σύγκρουση με όλη της την οικογένεια. Η Μαρίνα αρχίζει να εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της στον Κωστή. Η εμφάνιση ενός παλιού κινητού μοιάζει να αποτελεί κλειδί για την υπόθεση της Βίκυς.

 

 

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2020 - Επεισόδιο 11

Η κατάθεση της Κλαίρης στον Μηνά αθωώνει τον Αλέξανδρο. Η Μαρίνα καταρρέει, όταν μαθαίνει ότι η αδερφή της έχει πέσει σε κώμα και για να βρει τον ένοχο γίνεται επικεφαλής της φρουράς του Τζώρτζη. Η Μυρσίνη απειλεί την Κλαίρη για να εξαφανιστεί από τη ζωή του Αλέξανδρου και της Εβίτας. Μόλις αποκαλυφθεί η σχέση της Κλαίρης με τον Αλέξανδρο, η Κλαίρη θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2020 - Επεισόδιο  12

O Γιάννος, εκτός εαυτού, κακοποιεί την Κλαίρη. Ο Αλέξανδρος αποφυλακίζεται και αποφασίζει να παραμείνει στο Ναύπλιο μέχρι να τελειώσουν οι εκλογές. Ο Μηνάς προσπαθεί να διώξει τον Κωστή από το Ναύπλιο, καθώς τον θεωρεί επικίνδυνο. Τα στοιχεία που βρίσκει η Μαρίνα κατά του Τζώρτζη ολοένα αυξάνονται. Ο Αλέξανδρος ψάχνει την Κλαίρη, αλλά δεν τη βρίσκει πουθενά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ