Έξαψη: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδιο [15-17 Φεβρουαρίου 2021] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:22
15/2/2021

Έξαψη: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδιο [15-17 Φεβρουαρίου 2021]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Βίκυ ξυπνάει και σιγά σιγά αποκαλύπτονται όλα. Καταιστικές οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του Mega και αυτή την εβδομάδα. Ιδού τι να περιμένουμε στα επόμενα τρία επεισόδια.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 - Επεισόδιο 19

O Κωστής αποκαλύπτει στην Εβίτα ότι τα συναισθήματά του γι’ αυτήν μένουν αναλλοίωτα τόσα χρόνια μετά. Η Κλαίρη αφού συναντηθεί με τον Αλέξανδρο του ανακοινώνει το τέλος της σχέσης τους λόγω των ενοχών της προς την οικογένειά του. Η Μαρίνα φεύγει από την υπηρεσία του Τζώρτζη και συνεχίζει τις έρευνές της .Οι μάσκες πέφτουν οριστικά μεταξύ Εβίτας Αλέξανδρου ενώ η Κλαίρη θέλοντας να εκδικηθεί το Γιάννο αποφασίζει να προβεί σε επικίνδυνες αποκαλύψεις.

Ιδού και το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

 

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 - Επεισόδιο 20

Η Κλαίρη καταθέτει μήνυση εναντίον του Γιάννου για ξυλοδαρμό. Έπειτα και με τη βοήθεια της Αδελφής Γλυκερίας, τελειώνει με το θέμα της αναδοχής. Η Κλαίρη γίνεται ανάδοχη μητέρα, πράγμα που είχε σχεδιάσει εδώ και καιρό. Παίρνει τη μικρή Αγάπη και φεύγουν για την Αθήνα. Ο Γιάννος θυμώνει όταν μαθαίνει ότι η Κλαίρη το έσκασε και ζητά ευθύνες από την Αδελφή Γλυκερία. Ο Αξιώτης συλλαμβάνεται επ’ αυτόφωρο, έτοιμος να σκοτώσει την Βίκυ. Προφυλακίζεται. Η Εβίτα ζει δραματικές στιγμές. Ο Αλέξανδρος της λέει ότι θα μείνει μαζί της για να τη βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Η Βίκυ ξυπνά από το κώμα.

 

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 - Επεισόδιο 21

Ο Τζώρτζης οργανώνει τις κινήσεις του μέσα από τη φυλακή, χωρίς να αποκαλύπτει, σε κανέναν, τα σχέδιά του. Οι εφιάλτες στοιχειώνουν τη Βίκυ, φέρνοντας, παράλληλα, νέα στοιχεία στη μνήμη της. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πλησιάσει την Εβίτα, η οποία, τον εκδικείται για την απιστία του. Ένα σακουλάκι κόκα βάζει τον Τίμο σε μπελάδες. Οι παρανομίες του Γιάννου κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Ο Τζώρτζης προσπαθεί, μέσω του Πέτρου, να αποκτήσει πλήρη έλεγχο στην εξέλιξη της υγείας της Βίκυς. Η Κλαίρη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με το Γιάννο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ