Έξαψη: Νέος έρωτας για την Εβίτα - Διάσημος, γοητευτικός ηθοποιός της κλέβει την καρδιά | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:12
8/6/2021

Έξαψη: Νέος έρωτας για την Εβίτα - Διάσημος, γοητευτικός ηθοποιός της "κλέβει" την καρδιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η "εισβολή" αναμένεται στο αυριανό (9/6/2021) επεισόδιο.

Οι εξελίξεις "τρέχουν" στην "Έξαψη" του Mega με τις αποκαλύψεις να συγκλονίζουν η μία μετά την άλλη τους πρωταγωνιστές της.

Στο σημερινό (8/6/2021) επεισόδιο αναμένουμε τα εξής:

Η ζωή της Κλαίρης γίνεται ξανά άνω κάτω. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί, μάταια, να απολογηθεί. Την ίδια στιγμή, ο Τίμος δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τη Τζόυ. Ο Γιάννος συνεχίζει την απεργία πείνας στη φυλακή, ενώ ταυτόχρονα δέχεται απειλές από τα τσιράκια του Μπαρδάκα. Όλες οι εικασίες του Ορφέα για την υπόθεση της Βίκυς πέφτουν στο κενό. Την απόφαση του Μηνά να παραδοθεί ακολουθεί μια ακόμα συνταρακτική αποκάλυψη. Τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να ενώνονται. Η Βίκυ μπαίνει στο σπίτι της με τον άνθρωπο που προσπάθησε να τη σκοτώσει.

 

 

Από την Τετάρτη 9 Ιουνίου, όμως, έχουμε έναν νέο χαρακτήρα στο καστ. Ο Αλέκος Συσσοβίτης μπαίνει στην «Έξαψη» και ενσαρκώνει τον Τζανή Γαλάνη, ο οποίος θα παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στις εξελίξεις γενικότερα όσο στη ζωή της Εβίτας, ειδικότερα.

 

Ποιος είναι, όμως ο Τζανής Γαλάνης; Ιδού όλα όσα ξέρουμε:

Ηθοποιός. Πετυχημένος. Εργένης. Ενώ δείχνει απόμακρος και σνομπ, όλο αυτό οφείλεται στην αγοραφοβία του και στις κρίσεις πανικού, τις οποίες παθαίνει όταν βρίσκεται σε πολύ κόσμο. Αυτήν την εποχή είναι ελεύθερος. Κάνει έναν μονόλογο για λίγες εμφανίσεις σε ένα μικρό θέατρο. Είναι ανεξάρτητος οικονομικά, πολύ επιλεκτικός και ακριβοθώρητος. Δεν ασχολείται με τα social media και προτιμά να εκφράζει τα συναισθήματα του διά ζώσης. Αγαπά τη ζωγραφική και θα μπει στη γκαλερί της Εβίτας για τους πίνακες της.  Έχει έναν μπράβο/ βοηθό, που του κάνει τις δουλειές και είναι συχνά μαζί του πάντα από απόσταση. Ο Τύπος γενικώς ενδιαφέρεται για τον ίδιο, επειδή πουλάει πολύ λόγω της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του, για αυτό και εκείνος αρέσκεται να κυκλοφορεί στην πόλη με καπελάκι και γυαλιά προκειμένου να περνά απαρατήρητος. Θα ερωτευτεί την Εβίτα. Η ευάλωτη προσωπικότητα της,  η ευαισθησία της, η αγάπη της για τη ζωγραφική, θα τον κεντρίσουν πολύ. Θα βοηθήσει στην έρευνα για το δολοφόνο της Βίκυς Βούλγαρη, επειδή γνώριζε ιστορίες για τη ζωή της Ε. Δανέζη από τα θεατρικά πηγαδάκια. Οι πληροφορίες που θα δώσει στην Εβίτα και μετά εκείνη στη Μαρίνα θα βοηθήσουν την τελευταία να ολοκληρώσει το προφίλ του δολοφόνου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ