Έξαλλος ο Παπαδάκης για το θέμα με το γιο του | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:09
15/1/2015

Έξαλλος ο Παπαδάκης για το θέμα με το γιο του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η είδηση ότι ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος πρωταγωνιστεί στο προεκλογικό σποτ του Σύριζα, κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. 

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, έγινε γνωστό ότι ο νεαρός είναι φοιτητής δημοσιογραφίας και μέλος της νεολαίας του κόμματος. Και μάλλον η τελευταία πληροφορία είναι που έκανε έξαλλο τον διάσημο πατέρα του.

 

Ο «άρχοντας» της πρωινής ενημερωτικής ζώνης είναι έξαλλος από τη δημοσιότητα που πήρε η συμμετοχή του γιου του στο επίμαχο σποτ και μέσα από την εκπομπή του, έστειλε οργισμένο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

 

«Θα ήθελα ένα μήνυμα να στείλω προσωπικό. Αγαπάω πάρα πολύ τους συνεργάτες μου και τους θεωρώ οικογένειά μου, δεν θα ανεχτώ ποτέ να πει κάποιος κάτι εναντίον συνεργατών μου ή να παραβιάσει τα προσωπικά τους δεδομένα. Θεωρώ οικογένειά μου τους συνεργάτες μου. Η φυσική μου οικογένεια... η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, το εγγόνι μου... Όποιος διανοηθεί να τα βάλει με κάποιο μέλος από την οικογένειά μου θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα! Δυστυχώς έχω το προνόμιο να τα λέω από την τηλεόραση. Καλημέρα Ελλάδα» είπε φανερά εκνευρισμένος.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ