Έξαλλος ο Παπαδάκης: Αυτιά μην ασχολείσαι μαζί μου! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:08
24/9/2014

Έξαλλος ο Παπαδάκης: Αυτιά μην ασχολείσαι μαζί μου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με νεύρα φαίνεται επέστρεψε ο Γιώργος Παπαδάκης στο πόστο του, ο οποίος να πούμε τη μαύρη μας αλήθεια, δε μας έχει συνηθίσει σε ξεσπάσματα. Ειδικά εναντίον συναδέλφων του.

Για να καταλάβεις, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, ο παρουσιαστής έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για εκείνους που τον μιμούνται, ενώ προειδοποίησε τον Γιώργο Αυτιά να πάψει να ασχολείται μαζί του!

 

Στην ερώτηση αν νιώθει ότι τον μιμούνται, ο Παπαδάκης βρήκε την ευκαιρία να τα χώσει. «Πάρα πολύ. Μα όταν αυτή η εκπομπή ξεκίνησε πρώτη, έναν χρόνο πριν από τις άλλες, όλα ήταν έτοιμα. Ακόμη και η ώρα που βγαίνουν οι οικονομικές ειδήσεις ήταν μανιέρα έτοιμη. Δεν υπήρχε πριν το κάνουμε εμείς ως εκπομπή. Ξεκίνησα με τον Γιώργο Κουρή, τον Κώστα Παναγίδη και αργότερα με τον Γιώργο Αυτιά. Η ανάγνωση των εφημερίδων ήταν πρωτόγνωρο! Μια φορά στη Ρούλα Κορομηλά τις διάβασε ο Γιώργος Τράγκας».

 

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε με τον ΑΝΤ1 «Ακόμη και τον τίτλο της εκπομπής αντέγραψαν. Δεν υπήρχαν ευρηματικοί τίτλοι. Οι περισσότερες εκπομπές είχαν συστατικό το "καλημέρα". Ευτυχώς που έγινε "Πρωινό ΑΝΤ1" και γλιτώσαμε από αυτό. Αν και η αλλαγή του τίτλου με ενόχλησε πάρα πολύ. Όταν έχεις μια πετυχημένη εκπομπή για καμιά εικοσαριά χρόνια, πρέπει να το δικαιολογείς στον κόσμο. Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να το αλλάξει. Άλλωστε η εκπομπή είναι του καναλιού, δεν είναι δική μου» τόνισε.

 

Ωστόσο, εκεί που φαίνεται ότι τα πήρε στο κρανίο, ήταν στο σχόλιο, αν η αλλαγή έγινε επειδή τη λέξη «καλημέρα» την είχε στον τίτλο και ο Αυτιάς!  «Μη με βάζετε σε διαδικασία να μιλήσω για τον Γιώργο Αυτιά. Δεν θα το κάνω. Μιλάει εκείνος για εμένα».

Και όταν ρωτήθηκε αν του κάνει εντύπωση που ο πρώην συνεργάτης του, μιλά συχνά για εκείνον στις συνεντεύξεις, δε δίστασε να τον προειδοποιήσει: «Θέλω να τον συμβουλέψω να πάψει να ασχολείται μαζί μου. Είναι εμμονή πια αυτό που γίνεται. Έχω γλυκές αναμνήσεις από όλους τους συνεργάτες μου. Με άλλους περισσότερες και με άλλους λιγότερες. Αυτό όμως πρέπει να σταματήσει πια».

 

Πηγή: Βήμα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ