Έξαλλος ο Μουτσινάς για την αμοιβή του στον Alpha | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:52
17/10/2014

Έξαλλος ο Μουτσινάς για την αμοιβή του στον Alpha

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μία φήμη που θέλει το Νίκο Μουτσινά να έφυγε από τον Alpha, επειδή τα 30 χιλιάδες ευρώ που ζητούσε, ήταν απαγορευτικά για το κανάλι. 

Ο ίδιος την Τρίτη (14/10) ως καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 παραδέχτηκε ότι ζήτησε αύξηση από το πρώην κανάλι του, χωρίς όμως να αποκαλύψει το ποσό. Και η επιβεβαίωση αυτή «φούντωσε» και πάλι τις φήμες για την τσουχτερή αύξηση των 30 χιλιάδων ευρώ.

 

Ωστόσο, η ιστορία αυτή έχει κάνει έξαλλο τον παρουσιαστή/ηθοποιό και σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΟΚ, διαψεύδει κατηγορηματικά το νούμερο. Αν και παραδέχεται ότι ζήτησε μεγαλύτερη αμοιβή, προκειμένου να παραμείνει στο τιμόνι της απογευματινής ζώνης του σταθμού.

 

«Δε ζήτησα αυτό το ποσό. Από εκεί και πέρα, οι εκπομπές ψάχνουν θέματα για να συζητάνε. Αντιλαμβάνομαι ότι επειδή ήμουν τόσα χρόνια στον Alpha, η μη ανανέωση της συνεργασίας μας είναι κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει και ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει, από το ότι ζήτησα να βάψουν το καμαρίνι μου φούξια, μέχρι το ότι απαιτούσα να μπαίνω στο στούντιο και να μου λένε «καλημέρα» στα αραβικά» δηλώνει χαρακτηριστικά.

 

Και συνεχίζει: «Δε θα πω το ακριβές ποσό. Ζήτησα μία πολύ μεγάλη αύξηση. Αλλά και να μου έδιναν τα χρήματα που ζήτησα, δεν θα σταματούσα να πιστεύω ότι είχε κλείσει αυτός ο κύκλος για μένα. Ίσως κάποιοι να σκεφτούν: «Μα καλά, αγγαρεία έκανες όλα αυτά τα χρόνια;». Κάθε άλλο. Παρουσιάζοντας αυτή την εκπομπή για μία πενταετία και έχοντας μία ομάδα που λειτουργούσε άψογα, θα μου ήταν πολύ εύκολο να συνεχίσω για ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν το Δέστε τους. Αλλά θα ήταν σαν το σώμα μου να ήταν εκεί και να περνάει καλά, ενώ η ψυχή μου ήθελε να κάνει κάτι άλλο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ