Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης στον τηλεοπτικό αέρα: «Κάθαρμα, θα σου κάνω μήνυση... ζήτα τώρα συγγνώμη»! [Βίντεο] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
9:44
25/5/2019

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης στον τηλεοπτικό αέρα: «Κάθαρμα, θα σου κάνω μήνυση... ζήτα τώρα συγγνώμη»! [Βίντεο]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Ζήτα τώρα συγγνώμη. Διαφορετικά, Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γιατί προσβάλλεις έναν υποψήφιο καθηγητή, τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι περήφανος.»

Με μήνυση απείλησε ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει. Ο δημοσιογράφος που μετράει πολλά τηλεοπτικά χιλιόμετρα δέχτηκε ένα μήνυμα που τον έβγαλε εκτός εαυτού. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας τηλεθεατής αναφέρθηκε στον γιο του και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την οργή του πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης. 

Δείτε ακόμη: Μόλις μάθαμε τι θα ψηφίσει η Κατερίνα Κανούργιου την ερχόμενη Κυριακή!

«Μου γράφει “Γερόλυκε Παπαδάκη, μας περνάς για μα…κες;” Το λέω έτσι όπως το γράφεις και θα σου κάνω αγωγή. “Πόσα παίρνει ο γιος σου από τον Τσίπρα;”. Ο γιος μου με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του, για να βγει καθηγητής, στην Αγγλία. Αφού τελείωσε το Καποδιστριακό, τελείωσε με άριστα το Master και στη συνέχεια με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του. Φαρμακόγλωσσε, που λες ότι ο γιος μου παίρνει λεφτά, θα σου κάνω μήνυση και αγωγή γιατί αναφέρεσαι σε μέλος της οικογένειάς μου. Εκτός αν μου ζητήσεις τώρα συγγνώμη.

Ζήτα τώρα συγγνώμη. Διαφορετικά, Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γιατί προσβάλλεις έναν υποψήφιο καθηγητή, τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι περήφανος. Το θεωρώ χυδαίο και απαράδεκτο. Είναι χυδαίο να λέει για το παιδί μου τέτοια πράγματα. Πες για μένα βρε ηλίθιε ότι θέλεις, για το παιδί μου όμως όχι, δεν σου επιτρέπω, κάθαρμα. Εδώ μιλάει και για τη γυναίκα μου, για όλη μου την οικογένεια. Τώρα, αυτή τη στιγμή θα αποτανθώ στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Με εμένα πήγες να τα βάλεις και την οικογένειά μου; Φίδι κολοβό που σε δάγκωνε».

Δείτε το βίντεο: 

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ