Έξαλλη η Χρυσούλα Διαβάτη: «Γιατί το φτηναίνετε τόσο πολύ; Δε θα ερχόμουν...» [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:14
21/11/2016

Έξαλλη η Χρυσούλα Διαβάτη: «Γιατί το φτηναίνετε τόσο πολύ; Δε θα ερχόμουν...» [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη ήταν σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου η Χρυσούλα Διαβάτη στο «Έτοιμο το Πρωινό» και φυσικά, η κουβέντα δε θα μπορούσε να μην πάει στη σημερινή εικόνα της τηλεόρασης, καθώς επίσης στο επάγγελμα του ηθοποιού.

Όταν συνεργάτης των Καραβάτου- Κατσούλη της μίλησε για το γεγονός ότι τραγουδιστές παίζουν σαν ηθοποιοί στο θέατρο, η Διαβάτη δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Άντε πάλι το πάμε το θέμα εκεί. Καταλάβατε γιατί δεν πάω εγώ σε εκπομπές; Γιατί όλοι το γυρίζουν και μου βάζουν στο στόμα μου λόγια τα οποία δεν έχω πει ποτέ. Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα. Ο ηθοποιός μπορεί να τα κάνει όλα γιατί το επάγγελμα μας είναι μια συνισταμένη όλων των τεχνών, πρέπει να χορεύει, πρέπει να τραγουδάει, πρέπει να τα κάνει όλα. Ένας τραγουδιστής δεν μπορεί να είναι ηθοποιός, αλλιώς ας πάει να γίνει ηθοποιός. Ή μπορεί να γίνει ηθοποιός και να τραγουδάει κιόλας και βέβαια θα παίζει σε ειδικά πράγματα.

Μπορεί να παίξει σε ένα μιούζικαλ. Ηθοποιοί πρέπει και να χορεύουν και να τραγουδάνε κι όλα να τα κάνουν. Γιατί δεν μπορώ να πάω να χειρουργήσω, ούτε ενός τραγουδιστή που είναι showman, show- woman να πάω να κάνω το νούμερο του στο κέντρο, είναι μια άλλη δουλειά, την οποία θαυμάζω, αλλά είναι ειδική δουλειά. Ο καθένας είναι στο είδος του, στον χώρο του».

Όταν δε αναφέρθηκε το όνομα του Σάκη Ρουβά από δημοσιογράφο της εκπομπής, η Αγαπημένη ηθοποιός εκνευρίστηκε και είπε χαρακτηριστικά: 

«Όχι να μην αναφερθείτε, καλά κάνετε και είστε, μπορείτε να μην αναφέρεστε σε αυτά τα πράγματα να πούμε άλλα πιο ουσιώδη; Γιατί δεν θα ερχόμουν αν ήξερα ότι υπήρχε μια κυρία εδώ... Κι εγώ ευγενική είμαι, δεν σας έδειρα…».

Τότε επενέβησαν η Καραβάτου κι ο Κατσούλης με τον δεύτερο να αναφέρεται στο αν θα έπρεπε να υπάρχει άδεια για τους ηθοποιούς με τη δημοσιογράφο της εκπομπής να κάνει λόγο για αστυνομία και τότε η Διαβάτη έγινε έξαλλη:

«Γιατί το  φτηναίνετε τόσο πολύ; Εγώ αν ήξερα δε θα ερχόμουν ειλικρινά. Μπορώ να μην εκνευρίζομαι πρωί πρωί; Γιατί εσείς έχετε ένα χαμόγελο στο στόμα σας… Αυτά είναι που είπατε τα μίντια, τα social media. Για αυτό και ξέρουν όλοι πόσο επιλεκτική είμαι και ήρθα εδώ μόνο για αυτό το ζευγάρι το οποίο εκτιμώ και σέβομαι».

Και πάλι το ζεύγος των παρουσιαστών με εμφανή αμηχανία επενέβησαν σε ρόλο πυροσβεστήρα. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ