Έξαλλη η Νομικού: Την έπιασαν... κότσο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
0:57
30/8/2012

Έξαλλη η Νομικού: Την έπιασαν... κότσο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πήγε για καφέ και βγήκε... κουρεμένη η Δούκισσα Νομικού, η οποία ήρθε κι έγινε έξαλλη... Τόσο έξαλλη που με "ντοκουμέντα" μέσω Twitter ενημέρωσε τον κόσμο για το "κουφό" που τη βρήκε.

Η Δούκισσα, που λες, βρέθηκε σε ελληνικό νησί (δεν μας είπε ποιο) και πήγε να πάρει το κορίτσι έναν χυμό, έναν καπουτσίνο κι ένα τοστάκι γαλοπούλα. Και πόσο λες εσύ ότι πλήρωσε; 32 ολόκληρα ευρώ παρακαλώ πήγε το μαλλί για την εν λόγω παραγγελία!!! Και όχι το μοντέλο/παρουσιάστρια και θύμα της αισχοκέρδειας δε λέει υπερβολές, ούτε δράκους.

Ανέβασε στο Twitter την απόδειξη από την παραγγελία, διότι μπορεί στο εν λόγω μαγαζί/φαρμακείο οι τιμές να είναι... διαστημικές, όμως την απόδειξη τη δίνουν. Έτσι, έχουμε και λέμε: Ο χυμός έκανε 7 ευρώ. Το καφεδάκι 9 ευρώ (πιο φτηνά θα της ερχόταν να πάρει το αεροπλάνο και να πάει Ρώμη να το πιει), ενώ το τοστ γαλοπούλα (εδώ πάρε καρέκλα) 16 ολόκληρα ευρώ!!!

Η γαλοπούλα που παίρνουμε τα Χριστούγεννα και τρώμε 10 στόματα, πίστεψε μας Δούκισσα, πιο φτηνά κοστίζει. Γι αυτό, λοιπόν, έγινε έξαλλη. Κι εδώ παίρνουμε θέση: Την έπιασαν "κότσο". Γιατί με το μπαρδόν, άμα βλέπεις τέτοια αίσχη, αφήνεις την παραγγελία και σηκώνεσαι και φεύγεις, κύριος..... Σιγά μην τους τα ακουμπήσεις κιόλας...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ