Έξαλλη η Μαρινέλλα: Άγριο χώσιμο στους τηλεστάρ & η ατάκα για Ελένη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:32
30/11/2015

Έξαλλη η Μαρινέλλα: Άγριο χώσιμο στους τηλεστάρ & η ατάκα για Ελένη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Μαρινέλλα σπάνια μιλάει, αλλά όταν το κάνει, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Εξάλλου, η σπουδαία ερμηνεύτρια δε μασάει τα λόγια της και τούτη τη φορά, δε διστάζει να τα "χώσει" στα τηλεοπτικά πρόσωπα. Εξάλλου, η τηλεόραση σήμερα φαίνεται ότι την κάνει έξω φρενών.

Η Μαρινέλλα μίλησε στην εφημερίδα Real news και σε έντονο ύφος εξήγησε τι την ενοχλεί στην τηλεόραση

«Οι δεκάδες εκπομπές μαγειρικής. Ο κόσμος δεν έχει να φάει και μας έπρηξαν με τέτοιες εκπομπές, που έχουν να κάνουν κυρίως με γκουρμέ κουζίνα. Παίρνει ο άλλος 300-400 ευρώ τον μήνα, έχουν κουτσουρέψει μισθούς και συντάξεις και δίνεις συνταγή με πανάκριβα υλικά; Που δεν έχει να φάει ούτε φασολάδα; Εξοργίζομαι!»

 

Επίσης, εξήγησε ότι την ενοχλεί το... overdose κουτσομπολιού.

 

«Βάζουν κάτι παιδάκια αμόρφωτα στα πάνελ που έχουν γνώμη και άποψη για όλα και για όλους… Εδώ καιγόμαστε και κάθονται και κρίνουν—ο Θεός να την κάνει κριτική αυτή!- την τάδε που φόρεσε το τάδε παπούτσι και το τάδε ρούχο. Άσε με χρυσό μου που έχεις και άποψη» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια ανεφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη και όσα σχολίασε μάς εξέπληξαν.

 

Στην ερώτηση: ποιοι πρόσωπο ξεχωρίζει από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, απάντησε:

«Την Μενεγάκη. Η Ελένη αξίζει ό, τι κι αν λένε. Η Ελένη είναι η Ελένη και δεν μπορεί να την κουνήσει τίποτα. Της βγάζω το καπέλο. Και βλέπεις ότι παρά την επιτυχία της, δεν καβάλησε το καλάμι, όπως κάτι άλλες που το παίζουν ξερόλες –γέμισε ξερόλες η τηλεόραση-. Βάζουν ένα μίνι μέχρι απάνω, φοράνε και την εικοσάποντη γόβα και καμώνονται πως είναι κάποιες ενώ είναι το απόλυτα τίποτα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ