Έξαλλη η Ευρυδίκη για τους Κύπριους του Voice | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:40
22/4/2014

Έξαλλη η Ευρυδίκη για τους Κύπριους του "Voice"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολύς λόγος έχει γίνει στο "The Voice" με τους Κύπριους τραγουδιστές, αφού είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι διαγωνιζόμενοι στο show συνεχίζουν ακάθεκτοι, λόγω της μαζικής στήριξης από το νησί.

Και με τα σχόλια των επικριτών τα "πήρε" στο κρανίο η Ευρυδίκη, η οποία είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα. Και μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook ήρθε και τα "έχωσε" σε όλους.

«Σαφέστατα ο Άλεξ αξίζει την ψήφο του κοινού! Υπέροχος τραγουδιστής και μουσικός. Μην ξεχνάτε, ένα παιχνίδι είναι... ας χαλαρώσουν κάποιοι και ας ΜΗΝ τα βάζουν με τους Κύπριους που ψηφίζουν.  Στην τελική δεν ψηφίζουν άσχετους, αλλά παιδιά που αντικειμενικά είναι όλα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε να γράφει σε υψηλούς τόνους για τις ηχηρές αποχωρήσεις της Τζωρτζίνας Καραγάλιου και του Στέλιου Μαγαλιού.

"Το να γίνονται κάποιοι ρατσιστές και να βρίζουν τα παιδιά εξαιτίας ενός παιχνιδιού, είναι παρατραβηγμένο. Έχουμε δει σε όλα τα παιχνίδια τους Θεσσαλονικείς να στηρίζουν Θεσσαλονικείς, Κρητικούς να ψηφίζουν Κρητικούς κλπ κλπ...στην Εurovision αντίστοιχα ο καθένας ψηφίζει τον φίλο, αδερφό ή γείτονα του. Αν τόσο τους ενδιαφέρει ας σηκώσουν κι αυτοί το τηλεφωνάκι τους και ας ψηφίσουν. Την Τζωρτζίνα παρεμπιπτόντως την έβγαλε από το παιχνίδι ο Ρέμος και τον Μαγαλιό η Δέσποινα, όχι η Κύπρος. Δε θα έλεγα κάτι, αλλά με ενοχλεί που τη γνώμη τους κάποιοι την εκφράζουν βρίζοντας έναν λαό.  Και με ενόχλησε επίσης και αυτό το "ΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ"».

 
 
 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ