Έκρηξη Κανάκη στον αέρα! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:27
5/5/2011

Έκρηξη Κανάκη στον "αέρα"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με σκληρά λόγια (δηλαδή σχεδόν τούς έκραξε) επανήλθε ο Αντώνης Κανάκης για το βαρύ πρόστιμο των 50 χιλιάδων ευρώ που επέβαλε στο «Ράδιο Αρβύλα» το ΕΣΡ, επειδή σε παλαιότερη εκπομπή τους, είχαν... «προσβάλλει τους θεσμούς».

 

Με σκληρά λόγια (δηλαδή σχεδόν τούς έκραξε) επανήλθε ο Αντώνης Κανάκης για το βαρύ πρόστιμο των 50 χιλιάδων ευρώ που επέβαλε στο «Ράδιο Αρβύλα» το ΕΣΡ, επειδή σε παλαιότερη εκπομπή τους, είχαν... «προσβάλλει τους θεσμούς». Οι νέες εξελίξεις στην ιστορία αυτή (που ως φαίνεται έχει πολύ ψωμί ακόμη) και η αποκάλυψη του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Τζαβάρα ότι ουδέποτε έκανε καταγγελία στο ραδιοτηλεοπτικό, προκάλεσαν την έκρηξη του «Mr. Αρβύλα».

 

Προς το τέλος της εκπομπής ο Κανάκης δεν άντεξε και όταν αναφέρθηκε ξανά στο θέμα (αφού προηγουμένως τόνισε ότι είναι προς τιμή του βουλευτή που μίλησε για την ελευθερία του λόγου και την ανάγκη να υπάρχει σάτιρα) τα έχωσε κανονικά στο ΕΣΡ και τον πρόεδρο αυτού, Ιωάννη Λασκαρίδη. Έκλεισαν, δε, την ενότητα αυτή με ένα σατιρικό βίντεο για τους ΕΣΡ, τους οποίους παρομοίαζαν με τους συνταγματάρχες!!!

Loading the player ...
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ