Έκλεισε! Μάθε ποια θα είναι στο πλευρό του Λιάγκα στο Lucky Room | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:44
10/11/2016

Έκλεισε! Μάθε ποια θα είναι στο πλευρό του Λιάγκα στο Lucky Room

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι οντισιόν τελείωσαν εδώ και καιρό, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έχουν αποφασίσει ποια θα είναι η γυναίκα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στη νέα του εκπομπή Lucky Room, η οποία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και το όνομά της μαζί με λεπτομέρειες για το νέο παιχνίδι το ανακαλύπτουμε στην επίσημη ανακοίνωση του σταθμού. 

«Ο ΑΝΤ1, αυτό το χειμώνα μετατρέπει τη διασκέδαση σε «οικογενειακή υπόθεση». Το «Lucky Room», το πιο διασκεδαστικό και «οικογενειακό» τηλεπαιχνίδι κάνει πρεμιέρα στον ANT1 την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 20:00 με παρουσιαστή τον αγαπημένο Γιώργο Λιάγκα.

Τι είναι όμως το «Lucky Room» και γιατί ξεχωρίζει; Είναι το πρώτο τηλεπαιχνίδι στο οποίο όχι μόνο συμμετέχει όλη η οικογένεια αλλά είναι αυτή που έχει και τον τελευταίο λόγο.

Σε κάθε επεισόδιο του «Lucky Room» συμμετέχουν 3 παίκτες. Ο παρουσιαστής διατυπώνει σε κάθε γύρο του παιχνιδιού μια ερώτηση και ο παίκτης που πλησιάζει πιο κοντά στη σωστή απάντηση συνδέεται με το «Lucky Room», ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο χωρίς οπτικοακουστική επαφή με το κεντρικό στούντιο που βρίσκεται η οικογένειά του και έχει πρόσβαση στα τυχερά buzzers. 

 

Η Μαντώ Γαστεράτου θα είναι εκεί για να υποδεχθεί τα μέλη της οικογένειας του κάθε παίκτη και να ζήσουν μαζί την αγωνία  του παιχνιδιού. Άραγε θα πατήσουν το τυχερό buzzer;

O κάθε παίκτης έχει μπροστά του ένα «money tree» με 5 χρηματικά ποσά, που αντιστοιχούν στα 5 διαφορετικά buzzers. Η οικογένεια καλείται να μαντέψει σε ποιο από τα 5 buzzer κρύβεται το μεγαλύτερο ποσό του money tree. Το ποσό που προκύπτει από την συγκεκριμένη επιλογή προστίθεται στο λογαριασμό του παίκτη. Η οικογένεια που θα καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό στο τέλος των 9 ερωτήσεων δίνει στον παίκτη το εισιτήριο για την επόμενη και τελική φάση.

Ποιος αποφασίζει τελικά στη δική σου οικογένεια; Θα το μάθουμε στο «Lucky Room». Πρεμιέρα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 20.00! Μείνετε συντονισμένοι!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ